KUMI SAM U KOVERTU STAVILA 20 EVRA: Mlada je otvorila pred svima, htela sam u zemlju da propadnem, a onda ŠOK!

Prošli vikend se udavala moja najbolja prijateljica i moj muž i ja odneli smo kovertu i unutra 20 eura. Svesna sam bila da je to malo novca iz više razloga, bogata svadba, a i bila sam kuma, ali stvarno nismo mogli više.

Ja ne radim, a muž ima samo 250 eura platu, jedva preživljavamo. Najgori trenutak je bio kada je nakon što je sakupila koverte sa novcem odlučila na mikrofon sve da otvori i pročita kolko je ko dao.

Prvi puta da neko javno čitao… Kako je otvarala koverte tako je čitala cifre od 100, 200 pa i 500 eura. Mene kao kumu je ostavila za kraj. Dovoljno sam se loše osećala sama sa svojom savesti, ali…

 

Kada je otvorila moju kovartu, ja i muž smo već od stida i sramote počeli da se crvenimo, a moja prijateljica je na mikrofon rekla PRED PREKO 500 ZVANICA da je od svoje najbolje prijateljice, svoje kume dobila 500 eura.

Bila sam šokirana, muž i ja smo se pogledali i ništa nam nije bilo jasno.

Počele su ovacije KUMO, KUMO… I JEDNOSTAVNO NISAM ZNALA KAKO DA SE PONAŠAM U TOM TRENUTKU.

Nakon nekih par minuta moja kuma mi je prišla i našu koveru zapakovanu vratila i rekla da zna da nisam u najboljoj situaciji i da želi da mi vrati moj novac jer moje iskreno prijateljstvo joj je vrednije od svog novca ovog sveta, a da je namikrofon pročitala da sam joj dala 500 samo zbog zlih i pokvarenih ljudi koji su čekali da bude manje.

Zaplakala sam od sreće… ali kada sam došla kući shvatila sam da je ona kovertu ipak otvorila jer je pored mojih 20 eura bilo još 500 eura.

NAJBOLJA PRIJATLEJICA volela bih da smem da joj napišem ime, ali ne bi bilo u redu jer bih je raotkrila u laži, ali kada pročita ovo znaće okome se radi… HVALA TI I ZNAJ DA SAM PONOSNA JER TE IMAM ZA PRIJATELJICU…

(Izvor: espreso.rs / Ispovesti)

Share this article