PRESLUŠANA ČAK 7,5 MILIONA PUTA Pesma In corpore sano popularna u čitavoj Evropi

Gotovo da nema čoveka koji u poslednjih nedelju dana, koliko je prošlo od takmičenja "Pesma za Evroviziju", nije bar jednom ponovio stihove "Umetnica mora biti zdrava" iz pobedničke pesme In corpore sano, koju je izvela Konstrakta.

NJen naizgled jednostavan, a neobičan nastup iz prve polufinalne večeri dosad je na "Jutjubu" videlo više od sedam i po miliona ljudi! Na zvaničnoj stranici "Evrosonga" taj broj bliži se milionu.

Kad devojčice iz beogradskog vrtića zapevaju “I šta ćemo sad?”

Društvene mreže preplavljene su snimcima performansa iz finalne noći, na kojoj Konstrakta u belom odelu sedi na stolici i pere ruke u lavoru. Umetnica Ana Đurić Konstrakta, rekla je da se navikava na popularnost, te da još ne zna koja je tajna uspeha ove pesme, ali se nada da nastup u Torinu neće biti mnogo drugačiji od ovog u Beogradu.

   

- Što se tiče nastupa i koncepta na "Evroviziji", pošto on "radi" i mislim da je dobar i tačan, ne bismo ga mnogo menjali. Nego jednostavno da se on nekako "zategne", ostaju lavor, peškiri, sedenje, formacija, samo da vidimo da li tu ima još nešto da se prosto nadogradi. Pevaću na srpskom jeziku, videćemo na koji način bismo ostalima mogli da približimo tekst pesme - ističe Konstrakta.

KONSTRAKTA će nas predstavljati na EVROVIZIJI, a ovo je njen muž

Pesma talentovane Srpkinje je na listi između dve numere američke glumice i pevačice Zendeje, koja tumači glavnu ulogu u veoma popularnoj seriji "Euforija" i upravo ona je podelila celu listu od 10 najtraženijih pesama, uključujući i Konstraktinu. Numera In corpore sano postala je pravi hit na "Jutjubu". Prva je na listi najslušanijih pesama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Hrvatskoj. Konstrakta je na ovoj platformi druga po slušanosti na Malti, treća u Norveškoj i Sloveniji, peta u Austriji...

Share this article