Radmila Živković: "Mika je predator i divim se roditeljima koji ga nisu zadavili"

"I on sad negira? On negira? Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili."

Glumica Radmila Živković (68) nakon teških iskustava mladih koleginica, Milene Radulović (25) i Ive Ilinčić (24), koje su iznele da su bile seksualno zlostavljanje i uznemiravane od strane Miroslava Mike Aleksića (68), zgrožena i povređena otkriva kroz šta je njena ćerka Bojana Bambić prošla u školi čuvenog nastavnika glume.

PROČITAJTE JOŠ NIJE ISTO DA TE SILUJE LEGIJA I DA TE SILUJE MIKA ALEKSIĆ: Skandalozna izjava voditelja šokirala srpsku javnost (VIDEO)

 

- To je monstruozno. Ja razumem ove devojke, već žene, koje su ćutale. U našem društvu je tako, sramota je reći da te neko pipao da ti je nešto radio. Ne mogu da shvatim budale koje ih napadaju što ranije nisu ništa rekle. Mora čovek da dođe do psihičkog stadijuma da može da zauzme stav o onome što mu se dešavalo - započela je svoju ispovest glumica o slučaju koji je potresao domaću javnost.

- Nisam imala priliku da budem u takvim grupama, ja sam devojčica koja nije iz Beograda i nisam išla u te školice. To su obične sekcije glume, samo što su pojedinci kao Mika bili posvećeni samo tome. Deca su donosila novac, to je bio 60 evra mesečno... Predator da se tako iživljava nad tuđom decom... Divim se roditeljima koji ga nisu zadavili bukvalno. To je takav užas, ozlojeđena sam....

mika-aleksic-foto-vladimir-sporcic 770

 *Foto: Vladimir Šporčić

Radmila nam je u svom stilu, bez dlake na jeziku, otkrila da je njenu ćerku Aleksić tukao dok je bila kod njega u školi, i da je ubrzo odustala od njegovih časova.

- Moje dete je išlo kod Mike, hteli smo da ide malo u sekciju, da bude u društvu, provodi slobodno vreme sa svojom generacijom. Išla je tri puta i rekla da neće više da ide: "On se dere, tukao me je motkom po prstima!" Ko sme to da radi uopšte? Ko sme tvom detetu da kaže da je glupo i ružno?! Čovek je degenerik, manijak, ne znam šta da kažem, osim ono čuveno. Sram ga bilo! Treba da dobije maksimalnu kaznu. Sram ga bilo da negira. On treba da bude tamo gde zaslužuje. Da vam ne pričam šta je sve radio kada je postavljen za direktora pozorišta Duško Radović...

Share this article