ŠTA KAŽE KIROPRAKTIČAR POSLE ČIJEG TRETMANA JE UMRO MILAN! Doktor Đurđević otkrio svoju stranu priče

Oglasio se profesor dr Slaviša Đurđević, koji je kao zaposleni u Centru alternativne medicine "Balans medika" u javnosti označen kao odgovoran za smrt Beograđanina Milana Đurića i otkrio svoju stranu priče.

"Nisam obavio intervenciju na "atlasu" unesrećenog Milana Đurića. Bez obzira na to, van sebe sam zbog medijskog linča kome sam danima neopravdano izložen", pišu Novosti.

"Zbog tegoba i bolova u vratu on se javio ovoj ustanovi, da bi nakon kiropraktičarskog zahvata ostao paralizovan. Zbog dodatnih komplikacija preminuo je 9. jula na banjičkoj ortopediji.

Đurić je u "Balans medici" navodno podvrgnut tretmanu nameštanja prvog kičmenog pršljena, atlasa, za šta je u ovoj privatnoj ustanovi nadležan profesor Đurđević.

Oglasio se Hrvat koji brani SRPSKO KOSOVO: SRBI SU PRIJATELJI, PROBLEM JE NEZNANJE ISTORIJE!

Naknadno je utvrđeno da Centar, u kome se primenjuju metode alternativne medicine, ne poseduje licencu za rad Ministarstva zdravlja.

Đurić je posle zahvata u stanju paralize prebačen na Institut za ortopediju, gde mu je konstatovan prelom atlasa i zbog čega je uveden u veštačku komu. Po njegovoj smrti, o slučaju je obavešteno Više tužilaštvo u Beogradu.

Obdukcija preminulog je završena, a nalaz će biti dostavljen Tužilaštvu kada se završe dodatne analize.

Share this article