Bio je besan na svoju ženu jer se on svakog dana MUČI na poslu dok ona sedi kući: Kada je posle 2 dana ugledao pozitivan test za trudnoću zakukao je…

Svaki trud i napor uložen u neki posao, pa makar on bio i kućni posao čišćenja, spremanja i kuvanja, je vredan svake pohvale. Međutim, nekada to nije dovoljno i može dovesti da neko od ukućana bude nezadovoljan i da stvori sulude ideje.

Ovom čoveku je dosadilo da svakog dana ide na posao dok njegova supruga stalno ostaje kod kuće. Želio je da ona vidi kroz šta on prolazi i molio se za to svakog dana.

“Dragi Bože, ja svakog dana radim 8 sati dok moja supruga ostaje stalno kod kuće. Želim da ona shvati kroz šta ja prolazim i molim te dozvoli nam da zamenimo tela samo na jedan dan!“.

Bog je u svoj svojoj mudrosti odobrio čovekovu želju i sedećeg jutra se probudio kao žena.

 

Ustao je, spremio je doručak, probudio decu, obukao za školu, nahranio ih, spakovao im ručak, odvezao u školu, vratio kući, pokupio odeću sa hemijskog čišćenja, uplatio depozit u banci, kupio namirnice, otišao kući, složio namirnice i platio račune.

Očistio je kutiju za mačke i okupao pse. Tada je već bilo 1 popodne, požurio je da spremi krevete, oprao veš, očistio prašinu, očistio pod u kuhinji, požurio je u školu po decu i posvađao se sa njima na putu do kuće.

Dao je kolačiće i mleko deci i naterao ih je da rade domaći zadatak. Zatim je peglao i gledao TV istovremeno.

U 4 i 30 počeo je da ljušti krompir i da pere povrće za salatu, pohovao je krmenadle i kuvao je pasulj za večeru. Nakon večere očistio je kuhinju, oprao je sudove, složio je odeću, okupao je decu i uspavao ih.

U 9 uveče je bio potpuno iscrpljen, iako nije završio sve kućne poslove. Njegova supruga, ili ti suprug ga je čekao u krevetu gdje je bespogovorno očekivao da imaju odnose.

Sledećeg jutra se probudio, kleknuo pored kreveta i rekao: “Gospode, ne znam na šta sam mislio! Toliko sam pogrešio kada sam zavidio svojoj ženi, molim te, vrati me!

Gospod u svojoj beskrajnoj mudrosti odgovori: “Sine moj, osjećam da si naučio svoju lekciju, i biću srećan da vratim sve kako je bilo. Samo moramo da sačekamo 9 meseci. Sinoć si ostao u drugom stanju.”

drugo-stanje

(Izvor: fokuzz.com)

Share this article