Reakcija moskovske publike na premijeri filma "Balkanske međe" je sve što glumci sanjaju

Film Balkanska međa, koji će beogradska publika premijerno videti u utorak 19. marta u Sava centru i odmah nakon toga u bioskopima, sinoć je prikazan u Moskvi, na svečanoj premijeri pred više od 2.000 gledalaca u dve pune dvorane.

"Premijera je prošla fantastično, ljudi su izlazili uplakani iz sale", kaže glumac i kooproducent Miloš Biković, koji se u društvu brojne glumačke ekipe iz Srbije poklonio moskovskoj publici.

 

Svečanoj premijeri prisustvovale su brojne ličnosti iz javnog i političkog života Rusije, na čelu sa Ministrom kulture Vladimirom Medinskim, glumcem Sergejem Bezrukovim, kao i Jurijskepajevim Kurovim, učesnikom u akciji na aerodomu Slatina, 1999. godine u Prištini, kojom se film bavi.

*Foto: Promo / Noizz.rs

"Ruski mediji pišu pozitivno o filmu i prognoze o gledanosti su najbolje. Prodata su filmska prava u čak 35 zemalja", otkriva Biković koji je zadovoljan prvim reakcijama publike. "Realan utisak je da im se fim veoma dopao, da su prepoznali snažnu emotivnu poruku koju nosi".

Biković otkiva da mu je drago što će upravo ovim filmom, koji je dobar primer kooprudukcije, naši glumci otvoriti sebi vrata u Rusiji.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=VIoWw5VyqhM[/youtube]

(Izvor: noizz.rs)

Share this article