Serija na RTS-u koja je oduvala publiku: Ovih PET žena sinoć su ZAPALILE televizore u Srbiji (VIDEO)

Prošle godine 1. januara RTS je premijerno prikazao dve nove serije "Nemanjiće" i "PET". Međutim, prva je nastavila sa emitovanjem, a druga je prekinuta i posle više od godinu dana je ponovo sa nama.

Krimi-triler o beogradskim ženama koje se nalaze u vrlogu kriminogenih elitističkih porodica, prostitucije, podzemlja i opasnih momaka iz Beograda večeras je dobila svoj drugi život, pa će se "PET", kako televizijska pravila nalažu, odmotati pred očima publike u celosti.

 

Stub serije čini pet žena - Nina (Jelena Đokić), Katarina (Gala Videnović), Natalija (Hristina Popović), Aleksandra (Marija Karan) i Sonja (Milena Radulović). Problematične junakinje nisu nužno osmišljene da bi se dopale publici, već su one ono što jesu.

Žene sa druge strane zakona, žene koje ne viđamo svaki dan, žene koje se ne uklapaju u normative društva.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

3,4 sad

Објава коју дели Jelena Djokic (@jelenadjokic888) дана

Smrt Ninog supruga, trule bogatašice, ujediniće drugarice iz detinjstva, kako bi se obračunale sa kriminalnim klanovima.

 

Naime, svaka od njih u porodici je ostala bez braće, očeva, momaka, muževa koji su pripadali vremenu koje bi svi da zaborave.

U novonastaloj situaciji ujedinjuju se da oduže dugove prošlosti koji su im ostavili u amanet oni kojih više nema.

Serija PET

 *SERIJA PET / FOTO: VISIONTEAM D.O.O. / YOUTUBE

Posle duže vremena savremena domaća televizija dobila je seriju koja je rađena po svetskim standardima i koju na svojim plećima nose žene i to ne obične žene. Neke nismo odavno videli u seriji ili na filmu, a neke su dobro viđeni gosti u našim dnevnim sobama.

 

Prva sezona serije "PET" ima 11 epizoda koje će biti emitovane svake subote u 20h sa RTS-u.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=Hm_6XlQye_I[/youtube]

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article