"VI STE DEBILI KLASIČNI" Reči nastavnice iz Crne Gore izazvale žestoke reakcije (VIDEO)

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

Nakon što se na internetu pojavio snimak nastavnice iz Crne Gore, koja po mnogima na nesvakidašnji i grub način razgovara sa učenicima na času, društvene mreže su se usijale. Dok je jedni podržavaju, drugi su napisali kako jedan prosvetni radnik nikako ne sme ovako da razgovara sa decom, sve čak i da je istina na njenoj strani.

 

Nastavnica u jednoj crnogorskoj srednjoj školi postala je hit na društvenim mrežama nakon što je Fejsbuk stranica Podgorički vremeplov objavila snimak jednog od njenih učenika. Neimenovana nastavnica negodovala je jer se učenici nisu posvetili učenju te su očekivali da im pokloni dvojku.

- Znaš kada nešto ponavljaš šablonski... i vi izgubljeni... Nema crnje generacije od vas, vi ste debili klasični. Da vam moram poklanjati dvojke za ništa - govorila je razočarana nastavnica.

U komentarima je otkriveno da je reč o nastavnici u Ekonomskoj školi u Podgorici, a njene reči naišle su na podršku.

- Žena koja mi je ostala u izuzetno lepom sećanju. Neka se stidi taj koji je ovo snimao, pogotovo što je to uradio kod nje koja je prema svima korektna, a s druge strane neposredna i sve sto kaže je u nekom šaljivom tonu i više iskarikirano, bez zle namere. Mi smo od nje dobijali čak i razne nadimke, ali ona je za nas ostala "carica" - napisala je jedna bivša učenica.

- Najveća svih vremena profesorica i najvoljenija od strane đaka i veliki čovek - dodao je bivši učenik.

Neki se nisu slagali s onim što su čuli.

- Jadan li je ovaj prosvetni radnik! Pa njen posao je da ih zainteresuje i nauči! Nisu deca kriva, već profesori i zastareli školski sistem! Deca kao deca iskorišćavanju nezainteresiranost i apatiju države, nastavnika i roditelja - komentarisala je jedna žena.

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article