Ana (43) je u braku sa hirurgom koji je REDOVNO OPERIŠE i od nje pravi SAVRŠENU ŽENU

Ana decenijama redovno ide pod skalpel svog supruga koji od nje pravi "savršenu ženu", a evo kako izgleda.

 

Dr Filip Kraft (47) je estetski hirurg koji ima kliniku u Majamiju i u braku je sa Anom Kraft (43). Ana je redovni klijent dr Filipa koji od nje uporno pravi savršenu ženu za sebe. Još jedan motiv koji stoji iza njegovih stalnih prepravki Ane je to što želi da mu supruga bude hodajuća reklama.

Ana i Filip

ANA I FILIP, FOTO: YOUTUBE

Filip je oduvek, kako kaže, "doterivao" Anu, ali je intenzivno počeo da se bavi time nakon njenog prvog porođaja u pokušaju da vrati vreme.

Ana nekad (levo) i sad (desno)

ANA NEKAD (LEVO) I SAD (DESNO) FOTO: YOUTUBE

- I ja sam se u početku bunila protiv njegovih predloga da me operiše, ali nakon dvoje dece, i sama sam pokušala da vratim telo na prvobitno stanje, pre dece - kaže medijima Ana.

 

I tako je počelo: liposukcije, silikoni, botoksi, preoblikovanje struka i zadnjice, smanjivanje struka i još mnogo toga - sve to Ana redovno prolazi.

Ana Kraft

ANA KRAFT, FOTO: YOUTUBE

- Filip obožava da redizajnira sve - od nameštaja preko kola. A najviše voli da redizajnira mene! Srećna sam što sam mu dopustila to jer zaista imam savršeno telo. Sad čak imam i trbušnjake koje nisam imala ni kada sam bila mnogo mlađa - kaže Ana.

A Filip kaže da su botoksi i fileri "obavezna stvar za svaku ženu koja je prešla 25 godina".

- Uvek svojim pacijentima pokažem Anu i kažem im: "Ako se pitate koliko sam dobar hirurg, pogledajte moju ženu. Ako neko izgleda savršeno, to je ona - kaže Filip.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article