DOBILA JE 11.000 DINARA DA SKINE ŠMINKU PRED NOVIM DEČKOM: Lepotica pristala, a kad je pokazala PRAVO LICE momentalno je ostavio!

Lupita Anaja je poznata influenserka iz Španije koju prate milioni na društvenim mrežama,a sada se na njenom Fejsbuku našao video koji je vrlo brzo postao viralan i veoma popularan.

Lupita je odlučila da pronađe devojku koja će pokazati prirodno lice - pred kamerama i dečkom.

 

Ispred jednog tržnog centra naletela na par, koji je jako kratko u vezi, svega nekoliko nedelja, i devojci je ponudila da za 2000 pezosa, oko 11.000 dinara, skine šminku pred dečkom.

Lupita Anaja

FOTO: PRINTSCREEN

Devojka je pristala na ovaj izazov, iako je momak pre toga nikada nije video bez šminke. Lupita je pružila devojci vlažne maramice i ona je započela proces. Najpre je uklonila puder sa obraza, potom šminku sa očiju, a kada je maramicom prešla preko obrva - nestale su. I ne samo one, nego i dečko koji je stajao pored nje. Posle samo par minuta, devojka je pred kamerama ostala sama, dok je muškarac jednostavno nestao.

 

"Sve smo lepe, sa šminkom ili bez nje", napisala je Lupita ispod snimka, dok su se brojni korisnici složili sa njom.

"Istina. Devojka je baš lepa i bez šminke. Naravno, postoje i one žene koje više nisu iste osobe nakon što uklone sve sa lica, ali ova devojka je skoro ista", "Lično mislim da joj ne treba toliko šminke jer je prirodno lepa. Ako ju je taj dečko zaista ostavio, mogu samo reći da joj je učinio uslugu", glasili su neki od komentara.

Share this article