DRUGAR SE ŽENI ZA 7 DANA, A JA PROLAZIM KROZ PAKAO: Zbog onoga što se desilo na MOMAČKOJ večeri mladu ne smem da pogledam u oči

Nije uobičajeno da neko na momačkoj večeri bude zamoljen da potpiše ugovor u kojem obećava da nikada neće progovoriti o onome što je video.

Kada je prijatelj jednog muškarca rešio da se oženi, mesecima je planirana organizacija ulitimativnog vikenda punog pića, kockana i partijanja.

   

Brat budućeg mladoženje zamolio je junaka ove priče da potpiše papir sa tvrdnjom da "neće pričati o zabavi ili je pominjati nakon što se završi pred bilo kime ko nije na njoj bio prisutan". Mada mu je bilo neprijatno, ipak je potpisao, a sada se nalazi u moralnoj dilemi: da li da kaže verenici svog prijatelja šta se desilo pre nego što stupe u brak.

venčanje, venčanica, mladenci, svadba

FOTO: SHUTTERSTOCK

Vikend je počeo mnoštvom aktivnosti kao što su skakanje sa padobranom i takmičenje u streljaštvu, pre nego što se drugog dana pretvorio u veliku sesiju pijančenja i kockanja. Najzad, pojavile su se i striptizete. Prijatelj mladoženje napisao je u svojoj ispovesti na Reditu da nije prošlo dugo pre nego što su neki od momaka počeli da imaju seksualne odnose sa novim gošćama.

- Ja sam srećan u svojoj vezi, pa smo drugar i ja pokušali da nađemo nešto slobodnog prostora u kući, i vratili smo se u prizemlje, da još malo igramo rulet.

 

Kada su se vratili u sobu koju su napustili, zatekli su budućeg mladoženju kako vara svoju buduću suprugu.

- Kada sam se vratio kući, ispričao sam sve svojoj devojci, jer sam se osećao iskreno loše zbog verenice mog prijatelja. Ona je stidljiva, slatka devojka koja njega mnogo voli. Moja devojka je njena prijateljica, i pretpostavljam da je trebalo da znam da će ovo imati velike posledice, jer će moja devojka hteti sve da joj ispriča, i to sada, nedelju dana pred venčanje. Ne znam čak ni da li mogu sve da otkažu bez plaćanja nadoknada, budući da je reč o skupom veselju. Plašim se posledica, pogotovo zbog papira koji sam potpisao. I to sam pomenuo svojoj devojci, i ona razume rizik, ali kaže da ne možemo da dozvolimo da se jadna devojka uda za takvog čoveka.

žurka

FOTO: SHUTTERSTOCK

Većina korisnika Redita koji su komentarisali ovu ispovest smatra da žena pre venčanja treba da zna šta se dogodilo.

- Uništeno venčanje je bolje nego uništen život i budućnost. Treba da raspolaže svim činjenicama pre nego što uđe u brak - glasio je jedan od komentara.

Share this article