INSTAGRAM POLUDEO ZA OVIM TRENDOM KREČENJA: Jeftin trik koji morate da probate - kuća više nikada neće biti ista (VIDEO)

Hit video sa Instagrama - ovaj trik morate da isprobate u svojoj kući!

Potrebni su vam saveti za lako i jeftino dekorisanje jednog ili više zidova u vašem domu? Potražili smo rešenje i doneli ga putem video snimka koji je pravi HIT na Instagramu, piše Lepa & Srećna. 

 

Sav potreban materijal već posedujete ili možete da nabavite po niskoj ceni.

 

Evo četiri genijalne ideje za farbanje zidova: 

1. Uzmite pucketavu kesu koju ste dobili kao zaštitu prilikom kupovine nekog osetljivog ili lomljivog predmeta. Ispucketajte sve rupice i odmotajte kesu tako da bude sastavljena od samo jednog sloja. Zatim je namotajte na valjak za krečenje i fiksirajte uz pomoć širokog selotejpa. Valjak umočite u željenu boju i započnite sa farbanjem zida. Dobićete predivni tufničasti print poput onih iz časopisa o uređenju kuće.

2. Kupite običan špric u apoteci i umočite ga u kanticu odabrane boje. Potom na beli zid jednostavno istisnite sadržaj postavljajući špric nadole. Dobićete elegantne, a tanke štraftice koje vam garantuju moderan izgled. Vama ostavljamo da odlučite koliko ćete boja da iskoristite: mogućnosti su neograničene. 

3. Traku koju koristite prilikom regularnog krečenja iskoristite na novi način. Isecite traku na veći broj delova i zalepite ih na zid kreirajući istovremeno geometrijski šablon po vašem izboru. Zatim pređite različitim bojama preko njih i ostaće vam prave i čiste linije. Uživajte u fenomenalnom dezenu koji ste sami stvorili. 

4. Oko drvene kockice namotajte što dužu elastičnu gumicu. Ubacite je u kreč farbu i prislonite na zid - dobićete paralelne tragove. Najlepša če biti crnobela kombinacija; zid neka bude u jednoj boji, a tragovi u drugoj. 

Pogledajte video!

(Izvor: lepaisrecna.rs)

Share this article