Kada sam okačila ovu sliku KOMENTARI SU POČELI DA PLJUŠTE: "Kažu mi da sam ODVRATNA i da BRIŠEM TO SA INSTAGRAMA, a ne shvataju koliko GREŠE"

Nakon što je postavila ovu sliku, ceo Instagram sjatio se na ovu majku sa porukama da je "odvratna" i da treba da ukloni slične slike sa Instagrama. Umesto toga, uradila je nešto drugo.

 

Brenda Rivers Stirns (32) iz Ohaja imala je težak porođaj sa prvim detetom, zbog čega je, kako kaže, završila sa opuštenim stomakom i grudima i poljuljanim samopouzdanjem.

- Pre trudnoće imala sam super kilažu, ali nikako nisam uspela da skinem višak kilograma koji mi je ostao. Uz to, prvi porođaj je bio traumatičan - imala sam hitan carski rez i ostao mi je ogroman ožiljak, veliki opušten stomak i iste takve grudi. Nikako nisam mogla da se osetim lepo - kaže Veronika koja je danas majka petoro dece, što joj je oduvek i bila želja jer je maštala o velikoj porodici.

Međutim, kako kaže, svaka nova trudnoća ostavila je trag na njenom telu.

   

- Tek posle petog porođaja konačno sam povratila samopouzdanje. Dakle, moralo je da prođe pet porođaja, od čega dva carskim rezom a tri prirodna bez anestezije i petoro divne, zdrave dece da ja shvatim koliko je žensko telo divno i moćno u svim oblicima - kaže Brenda.

Uskoro je počela da kači na Instagram slike svog tela, bez doterivanja. Umesto očekivane podrške, dobila je komentare da je "odvratna", "ružna", da treba da se skloni sa Instagrama i slično.

- Umesto da me nateraju da se sklonim sa Instagrama, takvi ljudi zapravo me inspirišu da kačim slične slike, sve dok se ne normalizuje vizija ženskog tela. Da, grudi su mi ogromne, stomak mi je opušten i naboran, imam strije. Ali sam istovremeno i jača, bolje podnosim bol, naučila sam da volim jače nego ikad. Ponosna sam na sebe. U sebi sam nosila pet novih života, a nema baš svako takvu privilegiju - zaključuje ona.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article