KOMŠINICA MI JE OTKRILA OVAJ TRIK: Moja odeća je sada čisto bela i svežeg mirisa…

Sigurno da nema ništa gore nego mrlje od vina ili hrane na vašoj beloj košulji. Da stvar bude još gora, tih mrlja se teško možemo rešiti čak i sa najskupljim proizvodima. Dakle, šta možete učiniti po tom pitanju?

Danas ćemo vam pokazati nekoliko jednostavnih trikova koji će očistiti mrlje lahko i vašu odjeću učiniti biserno bijelom opet.

 

Ni jedno kupovno sredstvo koje je puno hemikalija nije toliko efikasno protiv mrlja, a takođe su skupi. Ali, nemojte više brinuti, u nastavku ćemo vam pokazati trikove sa kojima ćete uspešno očistiti svoju odeću jednostavno i efikasno.

Nakon što ih probate, više nećete toliko brinuti za mrlje na svojoj odeći. Samo sledite ova uputstva:

Soda bikarbona

Natopite odeću u smesi od 4 l vode i jedne šolje sode bikarbone, a za nekoliko minuta primetićete kako se prirodna boja vraća na odeću.

Sirće i limun

Ovo je još jedna fenomenalna mešavina za mrlje na odeći – samo pomešajte sok od limuna i osirće sa svojim deterdžentom i operite odeću na uobičajen način. Iako je miris ove mešavine malo jači, brzo će ukloniti mrlje.

Aspirin

Izdrobite 6 aspirina i dodajte ih u činiju vode, a zatim potopite odeću u smesu na 30 minuta. Operite ih, kao i obično, na kraju, a mrlja će nestati.

(Izvor: megagiga.info)

Share this article