MAMA MI JE OTELA MUŽA! Poveli smo je na medeni mesec, ona se smuvala sa njim, a onda mi priredila još veći ŠOK! (FOTO)

Nikada svojoj majci neću oprostiti što mi je uzela muža, a potom s njim dobila dete, rekla je Lauren Vol (34) iz Londona koja se udala za Pol Vajta kada je imala samo 19 godina.

Njena majka Džuli (53) platila je to venčanje 15.000 funti, a zahvalna Lauren povela ju je s njima na dvonedeljni medeni mesec. Ni u ludilu nije mislila da će se između njene majke Džuli i supruga razviti osećanja koja prevazilaze porodičnu ljubav.

 

Oko dva meseca kasnije Poll se iselio, a devet meseci nakon toga njena majka je rodila njegovo dete i objavila da su u ljubavnoj vezi.

Pol i Lauren u tom su trenutku imali i sedmomesečnu ćerku.

- Pol se uvek odlično slagao sa mojom majkom. Nikada to nisam smatrala čudnim s obzirom na to da mu je ona bila tašta. Sprijateljili su se, puno su se smejali, ali nisam bila zabrinuta, pa ko bi bio. Jedva sam čekala da se venčamo, ali tinta kod matičara se još nije osušila do kraja kada se on promenio - prisjetila se.

Kaže da je Pol brzo nakon venčanja počeo da krije svoj telefon. Mesec dana nakon svadbe, njena sestra je koristila mamin telefon i otkrila poruke između nje i Pola. Majka je rekla da nisu normalne, kakve to misli imaju i sve je porekla. Ali, nekoliko dana kasnije Pol je skinuo burmu i ostavio Lauren i njihovu sedmomesečnu ćerku.

 

Kada je čula da se uselio kod njene majke, bila je slomljena. Kaže da su je izdali ljudi kojima je najviše verovala. Da joj je majka trudna sa suprugom saznala je jednom prilikom videvši je na ulici. Pokušala je da sakrije stomak rukama, a čak ju je uveravala da se radi o cisti.

- Pozlilo mi je. To je jedna od najgorih stvari koje majka može da uradi svojoj ćerki. Pol je možda bio jadan suprug, ali, ona je moja mama, trebalo bi da me štiti i voli iznad svega. Otišla sam kući i uništila sve fotografije s našeg venčanja - dodala je.

Pet godina nakon što se venčao sa Lauren, Paul je sudbonosno 'Da' razmenio i s njenom majkom. Lauren je bila na tom venčanju samo zbog njihove ćerke, iako joj je, priznaje, bilo muka od svega.

- Otišla sam da gledam mamu kako se udaje za istog muškarca za kojeg sam se ja udala pet godina ranije - rekla je i dodala da njena majka pokušava da izgradi neki odnos, ali Lauren nema tih želja pa se viđaju vrlo retko.

- Ušla je u moj automobil, plakala i ponavljala da joj je žao. Rekla sam joj samo: 'Izlazi iz mog auta'. Par nedelja kasnije poslala mi je pismo izvinjenja. Pol mi se nikada nije izvinio niti rekao da mu je žao. Samo ponavlja da je to sad palo u zaborav - rekla je.

 

Pola je upoznala kada je imala 18 godina u lokalnom pabu. Odmah joj se svideo.

- Tražio je moj broj, a sutradan mi je poslao poruku. Pozvao me u bioskop. Počeli smo da izlazimo ubrzo nakon toga - rekla je i prisetila se da je vrlo brzo ostala trudna. Ćerka se rodila u martu 2004. godine, a venčali su se pet meseci nakon toga.

- Pet meseci kasnije venčali smo se u crkvi okruženi prijateljima i porodicom. Mama nas je ponosno posmatrala dok smo razmenjivali zavete. On je rekao da želi zauvek da bude uz mene - ispričala je.

Lauren je nedavno upoznala muškarca za kojeg kaže da je divan partner. S njim čeka svoje četvrto dete.

- Vreme leči sve rane. Mama i ja smo pokušale da imamo normalan odnos, ali više nikada nećemo biti bliske kao nekad, više nikada neću moći da joj verujem u potpunosti- zaključila je Lauren.

Njena majka se pravda:

- Mi smo u braku, nismo imali aferu, u braku smo, i to je to - kratko je prokomentarisala.

Lauren i Pol su se venčali 2004. godine, a njena majka i Pol pet godina kasnije 2009.

(Izvor: kurir.rs / Daily mail)

Share this article