Neverovatna priča: Pas lutalica sam ušao kod veterinara, podigao povređenu šapu i pokazao gde boli (VIDEO)

Neverovatna priča o psu iz Brazila postala je viralna za tren a u neverici je gledaju milioni širom sveta jer je sve zabeležila nadzorna kamera veterinarske ambulante.

Ni zaposleni nisu mogli da veruju kada je pravo sa ulice u ambulantu ušetao mršavi pas lutalica i u teškom zdravstvenom stanju ušao na vrata.

PROČITAJTE JOŠ IZBACILI PSA IZ AUTOMOBILA I POBEGLI: Žena zabeležila scenu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim (FOTO)

 

Doktorka Dajse Fereira i dalje ne može da veruje...

- Završavala sam pregled jednog psa kad sam na vratima ugledala ovećeg psa koji je šepao - priča ona ne krijući uzbuđenje i čuđenje i nastavlja: Ušao je i podigao povređenu šapu kao da bi da nas pozdravi ali nam je tako u stvari pokazivao gde ga boli...

Veterinari su ostali u čudu - kako je znao gde da dođe i od koga da potraži pomoć. Kad su ga pregledali, ustanovili su da ima lakšu povredu šape ali su otkrili mnogo ozbiljniji problem - tumor koji mu je potpuno bio prekriven buvama. Okupali su ga zbrinuli i počeli da leče a priča o ovom neverovatom stvorenju obišla je planetu za tili čas i ponude za njegovo udomljavanje počele su da pljušte. 

- Najdivnije od svega jeste to što je došao sam. Njegova inteligencija je predivna. Sigurna sam da će ga udomiti dobri ljudi - priča doktorka.

Share this article