Ocinkario rođenu sestru i uništio joj brak: "Ne pada mi na pamet da branim takvo đubre od čoveka"

Jedan muškarac iz Srbije podelio je na sajtu "Ispovesti" priču o tome zašto više ne razgovara sa sestrom. Njegova ispovest podelila je komentare čitalaca, a ubrzo ćete shvatiti i zašto.

- Prekinuo sam svaki kontakt sa sestrom onog trenutka kada sam je uhvatio kako vara svog (sad već bivšeg) muža. Napadajte me koliko želite, pričajte mi da “nemam prava da se mešam” i kako treba da sam uvek na njenoj strani jer mi je sestra najrođenija, ali meni apsolutno ne pada na pamet da "branim" takvo đubre od čoveka.

 

Ako je u stanju da svog muža, sa kojim je pritom 8 godina u braku i imaju decu, prevari, onda je i te kako u stanju da i meni tako zabode nož u leđa. Svaka osoba koja vara je za mene dno dna i ne zaslužuje ikakvu podršku i ljubav. S obzirom na to da sam imao dokaze, poslao sam ih njenom mužu.

Ona me je kasnije zvala xy puta, plakala i vrištala kako sam joj ja “uništio brak”, kako joj je žao i kako se kaje, a sad ne zna šta da radi jer on želi razvod. Pričala je kako ne može bez njega da živi, a kako sam ja “za sve kriv”... Samo sam je pitao“da li ti je bilo žao i muža i dece kada si upadala drugim muškarcima u krevet?” i prekinuo svaki kontakt sa tom. - napisao je.

Preko 150 ljudi odregovalo je na njegovu ispovest, a ne može se reći da su svi bili na njegovoj strani.

- Njihov brak može i ne mora da bude za ceo život, a sestra jeste za ceo život. Šta se tebe tiču njihovi odnosi?

- Ti si dno!

- Besan si na sestru jer je spavala sa nekim koga ti lično poznaješ. To što vrišti iz tebe nije pravednost nego osvetoljubivost. Ne branim je, ali se samo pitam šta ju je navelo da prevari muža? Možda nemaju redovan seks, možda je izostala pažnja. Bilo kako bilo, ti si uradio lošu stvar. Zamisli da se pomire i muž pređe preko prevare, a ti ćeš zauvek ostati omraženi brat. A to ti nije trebalo...

 

- Vidiš kako i sam znaš da nije trebalo da se mešaš. Ah, da zloba je ipak bila jača. Čuvaj se karme.

- Imam samo jedno pitanje - da li bi zaštitio sestru da je tvoj zet zlostavlja na bilo koji način? Da li bi onda stao ispred njega? Ne sudi ni o kome jer ne znaš šta te u životu čeka.

- Kakvo dete gledaš, takav čovek raste. Ti mora da si u školi bio ona dežurna tužibaba i cinkaroš.

Međutim, bilo je nekolicina onih koji su smatrali da je uradio potpuno ispravnu stvar.

- Ako vi mislite da ovo nije u redu, onda pretpostavljam da bi vam bilo skroz u redu da vas muž vara, da drugi to znaju i da kriju od vas, a vi da ostanete u braku. - bio je jedan od retkih komentara podrške.

Šta vi mislite o ovoj situaciji?

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article