Oslobodite se zavisnosti od slatkog, očistite organizam od parazita i normalizujte težinu: Narodni recept – 2 sastojka!

Često vas privlači slatko? Na žalost kod većine ljudi (ne samo dece), postoji zavisnost od slatkog. Jeste li se ikada zapitali – zašto?

Postoje dva glavna razloga za ovu zavisnost. Jedan od njih suparaziti u organizmu, a drugi razlog je – stres.

Kada čovek jede puno slatkiša, on stvara u svom telu uslove za akumulaciju sluzi. Na ovoj sluzi se počinju razmnožavati gljivice i bakterije.

 

Prema statističkim podacima, trećina stanovništva pati od parazita. Obično, čovek nije ni svestan njihovog prisustva u svom telu.

Paraziti koje žive u našem telu oduzimaju nam energiju. Da bi je nadoknadili, organizam traži pojesti nešto slatko, jer baš glukoza, koja je sadržana u slatkišima, daje brzu energetsku dopunu organizmu.

Ujedno s tim, formira se i masni sloj, koji takođe deluje na zaštitu organizma. Generalno, što više parazita – deblji je sloj masti.

Ako se oslobodite parazita, vaša težina se normalizuje i nestaje žudnja za slatkišima.

I tako, kad paraziti prestanu uzimati vašu energiju, nestaće pospanost, umor, glavobolja, malaksalost, normalizovaće se metabolizam i mnogo toga. Videćete i sami!

Lečiti se od parazita ili sprovoditi prevenciju (čak i ako mislite da nemate parazita u organizmu), potrebno je dva puta godišnje, dakle, jednom u šest meseci.

Najefikasnije metode čišćenja organizma su narodne.

Jedna od njih je sledeća:

Čišćenje organizma od parazita – mešavina lana i klinčića (karanfilića)

 

Sastojci:

Lan i klinčić delotvorni su gotovo kod svih vrsta parazita.

Za pripremu mešavine za čišćenje, potrebno je uzeti 10 delova lanenog semena i 1 deo suvih klinčića ili karanfilića (100 gr semena lana i 10 gr klinčića).

Klinčići su zapravo nezreli, neotvoreni cvetni pupoljci zimzelenog tropskog drveta iz porodice mirta.

Dok su sveži ružičasti su, a osušeni menjaju boju u rđavo-smeđu.

Priprema:

Sve zajedno usitniti u prah, u mlinu za kavu.

To je vaš lekoviti prah za čišćenje!

 

Konzumiranje:

Uzimati svaki dan po 2 ravne supene kašike, tokom tri dana.

Prah možete dodati u kuvanu hranu, u jedan obrok, ili ga pojesti, i nakon toga popiti čašu tople vode (najbolje je u jutarnjim satima).

Nakon trodnevnog uzimanja ove smese, napravite pauzu 3 dana.

Zatim sve ponovite iznova.

Ovu smesu treba konzumirati mesec dana.

O delovanju:

Nemojte da vas zbuni neka reakcija organizma kao što je svrabež, osip, herpes, promena boje stolice, urina ili još nešto. Ako to primetite (ne moraju svi), to je znak da se organizam čisti.

Ovo je vrlo delotvorno sredstvo. Kod konzumiranja, ova mešavina ostaje na zidovima gastrointestinalnog trakta, a rezultat je da će paraziti biti “prisiljeni” napustiti vaš organizam.

Za poboljšanje rezultata, da paraziti konačno napuste svoje prebivalište, preporučuje se korištenje uvarka lana, na prazan želudac.

Za čišćenje organizma dobro je, takođe, uzimati kiselo-mlečne proizvode, kopar, semenke bundeve, suncokreta, orahe, peršinov list te sveže ceđene sokove od voća i povrća.

(Izvor: uspesnazena.com)

Share this article