Sve je pripremio za samoubistvo. Kad je ugledao šta njegov pas nosi u ustima, počeo je da jeca!

Kada je 25-ogodišnji Bajron ostao bez posla i devojke, zapao je u tešku depresiju.

Mislio je da nikada iz nje neće izaći. Nije mogao da nađe motivaciju i nadu, kako bi nastavio svoj život.

Jedne večeri, odlučio je da sebi oduzme život. U tom momentu, nije mogao da vidi drugo rešenje izlaska iz patnje koja ga je obuzela.

 

Vezao je omču i sišao u prizemlje kuće, kako bi porodici napisao oproštajnu poruku. Kada je završio, ugladao je svog psa i vernog prijatelja Gea kako drži u svojim ustima konopac kojim je planirao da se obesi.

U prvom trenutku, Bajron je pomisio da Geo želi samo da se igra. Međutim, kada je hteo da mu uzme konopac, Geo jednostavno nije hteo da pusti. Pas je bio tvrdoglav i uporan. Kada je konačno uspeo da mu uzme uže, bilo je na više mesta pohabano.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=JLVS5TTn8gc[/youtube]

U tom momentu, shvatio je o čemu se radi. Zbog ovog dragog psa, Bajron se predomislio. Rešio je da život vredi živeti i krenuo na terapije kako bi se izborio sa depresijom.

Par meseci kasnije, potresla ga je nova katastrofa. Geo se razboleo od kancera, usled čega je preminuo.

U čast svog psa i divnog prijatelja, Bajron se svakog dana trudi da živi ispunjenim i srećnim životom. Kako sam kaže, na nije bilo Gea, danas ne bi bio među živima. Duguje mu svoj život i sada ima obavezu da ga živi punim plućima, u čast svog divnog prijatelja.

(Izvor: likemag.com)

Share this article