Tinejdžeri su ukrali ovog psa, drogirali ga, i zapalili!

Britanska organizacija koja vodi računa o životinjama opisuje sledeći slučaj kao najgori koji su oni videli. Čaki, čivava je iskusila tako užasne stvari koje podsećaju na horor film.

Čaki, mešoviti rasa čivave, je ukradena od svog vlasnika od grupe tinejdžera. Ovi beskrupulozni momci su ga mučili iz zabave, drogirali ga, slomili mu vrat, i zapalili lice, zbog čega je ostao slep.

Pre nego što su ga bacili u kantu za smeće, oni su ga hranili sa teškim drogama.

 

Ali nekako, ovaj mališa je uspeo da izađe živ. On je spašen i odveden u centar, gde je lečen kompletno.Njegov vlasnik nije mogao da sakrije radost kada je čuo vest da je on živ.

Nakon nekog vremena on se potpuno oporavio.

*Foto: huffingtonpost

Jedan od veterinara koji ga je lečio je izjavio: ,,Ovo je bio najgori slučaj koji sam video, i dalje me prođu žmarci niz leđa, kada se setim kako sam čuo da su mladići priznali zločin i branili setvrdnjom da su to učinili pod uticajem droga. Ali za brutalnost nema izgovora.

 

"Povrede su bile toliko teške da čak i najbolji veterinari i lekovi protiv bolova nisu mogli da olakšaju bol. On je to trpeo najmanje šest dana, dok nisu uspeli da ga bar malo zaleče i vrate u normalno stanje. "

U oktobru, tinejdžeri su osuđeni za ovaj zločin.

*Foto: huffingtonpost

Ali su zatim pušteni sa uslovnim kaznama od po 1000 evra.Kako biste ih vi kaznali za ovo zverstvo?

 

(Izvor: LikeMag)

Share this article