U prodaji montažna kuća za odmor koju možete sastaviti za samo osam sati (FOTO)

Ukoliko ste sam svoj majstor i apsolutno sve volite i želite uraditi sami, Amazon je u prodaju pustio gostinjsku kuću koju dvije osobe mogu smontirati za samo osam sati.

Ova kuća kompanije Allwood može se pretvoriti u gostinjsku kuću, studio, vrtnu kuću, ali može biti sve ono što vam srce poželi i nije je teže sastaviti od tipične kupovine u IKEA-i.

 

Kompletnu kuću, dvije osobe mogu sastaviti za samo osam sati. 

Foto: Amazon

 *Foto: Amazon

“Kuće su napravljene od kvalitetnog čvrstog nordijskog drva. Ovaj bezvremenski dizajn predstavlja alternativu klasičnim konstrukcijama za brvnare.

 

Može biti gostinjska kuća ili čak maloprodajni prostor. Svestrana kuća Solvalla također se može postaviti na krovovima zgrada. Sastavite je sami uz jednostavne upute korak po korak ”, napisali su iz kompanije na svojoj web stranici. 

Foto: Amazon

 *Foto: Amazon

Ukupna površina kuće iznosi 16 kvadratnih metara, a teška je otprilike 1125 kilograma.

Foto: Amazon

 *Foto: Amazon

Amazon koji je prodavao proizvod kaže da nije trenutno nedostupan, ali svako ko ga želi naručiti može to učiniti na službenoj web stranici Allwooda za 6.550 dolara.

 

Jedine stvari koje nećete naći u kompletu ove kuće su krovne šindre i materijali za temelj. Kako kompanija Allwood procjenjuje to će vas koštati između 150 dolara i 170 dolara.

Foto: Amazon

 *Foto: Amazon

Za uvođenje stuje i kanalizacije morat ćete sami pobrinuti.

(Izvor: klix.ba)

Share this article