VEĆ 15 DANA GA ČEKA I NE POMERA SE: Pas Emilijana Sale ne može da se pomiri sa tim da ga više nema! (FOTO)

Emilijano Sala, nesuđeno pojačanje Kardifa, nestao je pre više od dve nedelje, ali porodica ne odustaje od potrage za njim. Dok najbliži traže nestalog mladića, postoji i neko ko može samo da čeka. I to čini svakog dana, pred vratima već 15 dana u nizu.

Nala je za Emilijana bila više od običnog psa - pravi član porodice. Od kada je došao u Nant 2015. godine, ona je bila uz njega kada niko od bližnjih nije mogao. On se od nje nije odvajao, a njoj nije nimalo lako poslednje dve nedelje o čemu svedoči i fotografija sestre argentinskog napadača,a Romine Salo, koju je objavila na Fejsbuku.

 

- Nala te takođe čeka - stajalo je u opisu fotografije.

Koliko je Sala voleo Nalu govori i to što je jedan od razloga zašto se vratio u Francusku upravo da se uveri da je ona dobro. Želeo je da je odvede u privremeno prihvatilište za pse, dok ne završi čitav proces vezan za njeno preseljenje u Vels, gde bi ponovo živela sa njim.

 

Podsetimo, u ponedeljak je potvrđeno da je pronađen nestali avion na dnu Lamanša i da se u njemu nalazi jedno telo koje još uvek nije identifikovano. Sala je nestao u ponedeljak 21. januara, a potraga je krenula dan kasnije. Potraga zvaničnika nije urodila plodom, pa je porodica Sala unajmila nautičkog stručnjaka koji je na kraju i našao olupinu letelice.

Svaka nada da je Emilijano živ je izgubljena

 *Svaka nada da je Emilijano živ je izgubljena / Foto: EPA/Ian Langsdon

(Izvor: espreso.rs)

Share this article