Za 9 meseci sama napravila kuću: Majka četvoro dece napravila savršen dom! (VIDEO)

Teško je zamisliti da bi žena bez imalo građevinskog iskustva mogla da izgradikuću na dva sprata sa pet soba samo gledajući uputstva na Jutjubu. Kara Brokins i njeno četvoro dece su živi dokaz da se i to može kad se hoće.

Njen najstariji sin Dru pomogao je da majka Kara izradi nacrt kuće i dobije odobrenje od strane grada za izgradnju, njena ćerka Džeda je dovlačila vodu iz komšijinog ribnjaka i mešala beton za temelje, dok je njena druga kći pravila hranu za sve njih.

 

You Tube / Printscreen / Inside Edition

 *You Tube / Printscreen / Inside Edition

Tako je uspjela da izgradi kuću za sebe i svoju decu za svega devet meseci rada. Prošli su kroz sve: od kopanja temelja do zidanja zidova kuće.

 

Kada su inspektori za pregledanje kuća došli, bili su iznenađeni kako je sveprofesionalno odrađeno, ne verujući da je to izgradila jedna majka bez imalo znanja o građevini.

You Tube / Printscreen / Inside Edition

 *You Tube / Printscreen / Inside Edition

Svoj dom koji ima biblioteku, garažu za tri automobila, pet spavaćih soba i dva sprata nazvali su Inkwell Manor, a kuća danas vredi oko pola miliona dolara.

 

Ispod možete pogledati kako je to sve izgledalo, i konačno kako to izgleda kuća koja je napravljena samo uz pomoć uputstava gledanih na Jutjubu.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=-GqLfEIuNHs[/youtube]

 

(Izvor: stil.kurir.rs / magazin.ba)

Share this article