ZAMOLILA SAM KOLEGINICU DA MI PRIČUVA SINA: Njen odgovor me je bukvalno PATOSIRAO!

Česte su nesuglasice između ljudi koji imaju malu decu i onih koji nemaju dece uopšte. Tako se na društvenim mrežama pojavila ispovest jedne majke koja je zamolila svoju prijateljicu da joj pričuva dete.

Ipak, dobila je odgovor kom se nije nadala.

- Pitala sam koleginicu s posla može li mi pričuvati sina od 4 godine, ona je taj dan bila slobodna, a ja sam morala nešto obaviti.

 

Rekla je da joj ne pada na pamet na svoj slobodan dan čuvati razmaženo dete. Ja sam i pre znala dolaziti kod nje sa sinom, ona bi ludela kada bi dete sve diralo po stanu. Nisam ni slutila da joj to baš toliko smeta, njoj smeta kad on vrišti. Jednom je moj sin u njenoj sobi flomasterom šarao po ogledalu, ona je poludela i rekla da smirim dete, a to se lako sve skine sa mokrom krpom.

To je samo dete, šta ono zna. Ona jako voli ronjenje i u stanu ima kolekciju raznih školjki i moj sin je to počeo dirati i jednu je razbio.

Ona nas je doslovno izbacila iz stana i rekla da više ne dovodim svoje "razmaženo derište". Ona živi sa momkom i imaju mačku u stanu.

U stanu mora sve bit na mestu. Ja stvarno ne znam kako će ona kad bude imala svoju decu, ona nema živaca za jedno dete, a za mačketinu ima. Užas. Jadan taj njen momak.

Koja žena je u pravu? Pišite nam u komentarima.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article