ZAŠTO SRPKINJE NE ŽELE DA SE UDAJU?! Ovo pitanje je zapalilo društvene mreže, komentari PLJUŠTE

Na društvenoj mreži Tviter pokrenula se rasprava zbog jednog tvita u kome je jedan korisnik pitao zbog čega žene ne žele da se udaju.

- Zašto žene ne žele da se udaju - piše u objavi koja je pokrenula lavinu komentara.

I dok su neke devojke i žene odgovarale da su probale, ali da im "nije išlo", mnoge su za to da se ne treba udavati.

 

- Iskreno, niti želim niti ne želim. Ako mi sa nekom osobom bude lepo, ako se poštujemo međusobno i imamo slične stavove ne verujem da će jedan papir promeniti bilo šta od toga. Jedino što znam to je da neću da menjam svoje prezime nikada - piše u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Svako ima pravo na svoj život. Samo što sam naišao zadnjih mesec dana na par žena koje su se izjasnile da se nikad ne bi udale i to je to. Nemam ništa protiv na vaš izbor, niti da ste loše ako ste tako nešto izabrale.

Ipak bilo je i onih koji smatraju da ne žele samo žene.

 

- A ko kaže da ne žele, i zašto ne bi želele, kada nekog voliš i obostrano je meni je normalno da se živi u zajednici i stvara porodica, lepo je buditi se pored nekog, dogovarati, i ostalo da ne nabrajam, a sad svako ima svoje - stoji u jednom od komentara:

ljutnja, svađa, par koji se svađa

FOTO: SHUTTERSTOCK

- Žene iz najbliže okoline su mi rekle da muškarci posle tog potpisa se ponašaju kao da su dobili privatno vlasništvo. Ja nemam neko mišljenje a ni iskustvo, čak mislim da sam malo i zbunjena po tom pitanju, ali ono u šta sam sigurna je da papir nije mera odnosa.

Bilo je i saveta da se ne treba udavati.

- Zato sto se jednom opekla, sad i hladan jogurt duvam. A neudatim savetujem da se ne udaju. Mogla bih da ti navedem 50 razloga, ali sama svoj gazda.

(Izvor: kurir.rs)

Share this article