Žena mi je rekla JEDNU REČENICU i onda sam shvatio VELIKU ISTINU koju muškarci NEĆE DA PRIZNAJU

Muž popularne blogerke seo je za njen kompjuter i rešio da njeni pratiocima poruči nešto važno - preko noći je post postao viralan.

U prvi mah sam bio baš ponosan na sebe - uspavao sam dvoje dece i jednu odraslu osobu i u pola osam sam bio slobodan. Dok sam se šunjao iz sobe, počeo sam da planiram kako ću da provedem moje veče...

 

Već sam video sebe kako jedem krem direktno iz tegle dok gledam omiljenu seriju, a onda sam se okrenuo, pogledao svoju ženu i ćerku i istina me je pogodila kao cigla. Obe su bolesne, začepljene i potpuno iscrpljene nakon tri neprospavane noći. Pomislio sam da sam baš krelac kada sam uopšte mogao da pomislim da planiram "vreme za sebe" nakon što je moja supruga uprkos tome što je bolesna prvo zbrinula mene, decu i kuću a da pritom čak nije ni kukala. Verovali ili ne, mene je i u takvoj situaciji, kada sam se vratio sa posla, kod kuće sačekao domaći ručak, čista kuća i opran veš. Nekako moja žena uspeva sve, kao da ima dodatna četiri sata koja mi smrtnici nemamo.

Kao prosečan muškarac, mislim da nikada neću spoznati svu količinu napora i umora sa kojim se susretne svaka mama. Dok sam večeras uspavljivao Kloe, moja supruga Adel rekla mi je da će samo malo da prilegne pre nego što ode da očisti kuhinju i spremi mi ručak za sutra. Njena poslednja misao pre nego što se uspavala sigurno je bila: "Moram da očistim kuhinju i spremim mužu ručak", a moja misao je "Uuu, sad ću da žderem slatkiše i gledam TV".

 

Umesto da to uradim, rešio sam da vam kažem da iza ovog Fejsbuk naloga gde svakodnevno nalazite zanimljiv, smešan i koristan sadržaj, stoji prava osoba i to je jedna neverovatna žena koju obožavam. Sad odlazim da očistim kuhinju i vidim šta još mogu da uradim kako bih ženi olakšao sutrašnji dan.

A svakom mužu koji ovo čita poručio bih da uradi isto to, jer sam voljan da se kladim da je i vaša žena podjednako iscrpljena - poručio je suprug popularne blogerke.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article