HOROSKOP: Uticaj Venere, planete ljubavi doćiće do punog izražaja

Naglašena pozicija planete ljubavi i novca u Raku. * Žene će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji i nežniji. * Aspekt može da donese problem sa hormonima, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom, venama.

Venera, planeta ljubavi i novca, u drugoj polovini perioda ulazi u znak Raka, gde će njen uticaj doći do punog izražaja. Dame će biti zavodljivije i tajanstvenije, a muškarci romantičniji i nežniji. Ipak, ta zanosna, čulna Venera će se naći pred velikim iskušenjima, budući da krajem nedelje obrazuje samo konjunkciju sa Suncem, a nijedan aspekt sa ostalim tranzitnim planetama. I zato će njen uticaj biti jači. Pa, ako se baš tada "ludo" zaljubite, ako vas ljubav "zaslepi" (simbolika Venere blizu Sunca), niste krivi vi, nego ova planeta!

 
 

Šalu na stranu, prelazak Venere preko četvrtog zodijačkog znaka, osetiće svi znaci, naročito vodeni i zemljani. Njihov emotivni život biće bogatiji, finansijska situacija bolja, a pošto Venera simbolizuje i hranu, mnogi će se zabrinuti zbog viška kilograma. Jaka pozicija Venere u Raku može da donese i probleme sa hormonima, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom i venama.

OVAN (20.3. - 19.4.)

Venera u vašoj četvrtoj astrološkoj kući nagoveštava mogućnost susreta sa nekim na nekom porodičnom skupu ko bi mogao da postane vaš emotivni partner.

BIK (19.4. - 20.5.)

Vaš vladalac, Venera, planeta ljubavi u trećem astrološkom polju može da vam donese odlazak na zajedniči put s partnerom, naročito ako ste odnedavno u vezi.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Planeta ljubavi i novca u vašoj drugoj astrološkoj kući donosi vam šanse za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova, ali i mogućnost da pronađete srodnu dušu.

 

RAK (20.6. - 22.7.)

Sa planetom ljubavi u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Pazite da ne nabacite višak kilograma!

LAV (22.7. - 22.8.)

Venera, planeta ljubavi i novca, zajedno s vašim vvladaocem Suncem, u vašoj 12. astrološkoj kući nagoveštava mogućnost saradnje i ulaska u vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Venera, planeta ljubavi i posla u vašem 11. astrološkom polju, može da donese poznanstvo sa ambicioznom osobom, koja radi sa strancima ili često putuje zbog posla.

VAGA (2.9. - 22.10.)

Vaš vladalac, Venera, u astrološkoj kući karijere i društvenog statusa, donosi vam udvaranje harizmatične osobe koju ste već upoznali preko posla.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11.)

Planeta ljubavi u vašem devetom astrološkom polju može da vam donese iznenadno poznanstvo sa nekim vodenim znakom, moguće na nekom predavanju ili kraćem putu u inostranstvu.

STRELAC (21.11. - 21.12.)

Venera u osmoj astrološkoj kući nagoveštava strastveni susret sa osobom čiji vas šarm neće ostaviti ravnodušnim, moguće Blizancem ili Vagom.

JARAC (21.12. - 20.1.)

Simbol ljubavi i novca u vašem polju ljubavi povoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, a ukoliko ste slobodni, možete da upoznate atraktivnu, senzualnu osobu.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Sa Venerom u vašoj šestoj astrološkoj kući, može da vam se udvara osoba koju poznajate preko posla ili neko ko nosi uniformu na radu.

 

RIBE (20.2. - 20.3.)

Planeta ljubavi u vašem astrološkom polju ljubavi može da donese zanos kakav odavno niste osetili, naročito sa nekom Škorpijom ili Rakom.

FATALNA PRIVLAČNOST

Pozicija Venere u uporednom horoskopu pokazuje kako se slažete sa osobom, koja vas privlači već na prvi pogled. Muškarcu se najviše dopada dama rođena u znaku ili podznaku u kome je njegova Venera ili sa Venerom na njegovom podznaku. Ženi najviše prija društvo muškarca rođenog u znaku gde je njena Venera ili onog ko je ima znak ili podznak tamo gde joj je Sunce ili Mars.

(Izvor: Novosti /Marina Jungić Milošević)

Share this article