Koji horoskopski znaci će uživati u ljubavi: Mesečev horoskop od 20. juna do 10. jula 2016. godine

Devica, Bik i Jarac se prepuštaju mašti i... magija može da počne!

Pre letnje ravnodnevnice, proleće ispraćamo 20. juna, s uštapom u Strelcu. Vrhunac prepoznavanja da smo u jednakoj meri fizička kao i duhovna bića. Energija Strelca želi da uroni u životne radosti pa ćemo naći mnogo zabavnih načina da ugodimo telu.

 

Sport i kretanje, avanture i seksualnost, hrana i odmor biće potpuni samo onda kad se uravnoteže romantičnim idejama, vatrenim stavovima, otkrivanjem novih životnih istina. Vaga, Vodolija i Blizanci lakše će se prizemljiti, prepustiti se fizičkoj strani života. Devica, Bik i Jarac lakše će pobeći u maštu i spremnost na avanture duha i tela! Strelac, Ovan i Lav dobijaju injekciju životne energije koja budi osećanja, potrebu za stvaranjem, zaigranost, a Rak, Ribe i Škorpija spremni su da prošire granice, otvore srca novim ljudima, novim iskustvima i novim spoznajama.

Druga četvrtina u Ovnu, 27. juna 2016. godine, pomoći će nam da precizno i brzo rešimo sve što stoji na putu ka ostvarenju naših planova. Opadajuća faza Meseca faza je puštanja i završetaka, pa lakše prepoznajemo prava rešenja i pravi način delovanja. To prvenstveno vredi da bismo rešili ono što smo već pre započeli. Ovan i Vaga, Rak i Jarac moraju da pripaze da nekoga ne povrede. Lav i Strelac posebno su uspešni u rešavanju ljubavnih pitanja, Vodolija i Blizanci će pomagati drugima da reše svoje probleme.

Mlad Mesec u Raku, 4. jula 2016. godine, događa se uviek početkom leta, u doba godine kad vlada svetlost. Ta svetlost donosi životnu radost i trenutak je proslave porodičnih veza i svega onoga što ima posebno mesto u našem srcu. Mlad Mesec u Raku možemo da smatramo astrološkim Majčinim danom. Provedite više vremena s roditeljima i s decom, pričajte priče o detinjstvu, zabavite se igrama koje ste voleli kao dete, prisetite se dugog niza svojih predaka.

Rak i Jarac, Vaga i Ovan posebno su sentimentalni, a naglašena osećanja mogu da probude i neka nerešena pitanja iz prošlosti. Škorpija i Ribe otvaraju vrata svog srca za novu ljubav, a Bik i Devica za novi pogled na svet. Lav i Strelac, Blizanci i Vodolija sve se snažnije vežu za novu kreativnu ideju koja će u idućim mesecima poprimiti konkretan oblik.

(Izvor: Sensa klub)

 

Share this article