BEBE GREŠKOM ZAMENJENE U PORODLIŠTU, A POSLE 2 GODINE POČEO PAKAO! Žveo sam kao pas, mrzim svoju MAJKU!

U februaru 1989. godine u Nigel bolnici u Johanesburgu dve žene donele su na svet dvojicu dečaka, svaka po jednog. Robin i Gavin zamenjeni su odmah na rođenju, grubom greškom babice.

Tako je Robin završio u rukama Sendi Dokins, samohrane majke koja je jedva sastavljala kraj sa krajem. Sendin biološki sin, Gavin, završio je u rukama Megs Klinton Parker u Pitermaricburgu.

 

Činjenica da su dečaci greškom zamenjeni otkrivena je dve godine kasnije - Megs je zbog toga što je njen muž sumnjao u to da je otac dečaka otišla na DNK testiranje i tako saznala da dečak uopšte nije njihov biološki sin.

deca

FOTO: PRINTSCREEN

Istraga bolničke dokumentacije potvrdila je da je Megsino biološko dete Robin, dečak koji je odrastao sa Sendi.

Kada su Megs i Sendi dobile mogućnost da zamene decu, obe su rešile da zadrže bebe koje su odgajale od rođenja, iako nisu njihova biološka deca, a prilog o tome uradila je emisija "60 Minutes Australia".

- Ne možete da se tek tako odreknete deteta koje ste odgajali dve godine, bilo ono biološki vaše ili ne. Odbila sam odmah tu mogućnost jer prosto želite da zaštitite ono što imate. Par dana nakon što sam to saznala provela sam u šoku, a onda je usledila znatiželja. Želela sam da znam kako živi moja biološka beba - kaže jedna od majki.

Jedan od dečaka, Robin, kaže da je očajan zbog sudbine koja ga je zadesila i da "prezire majku jer se nije borila za njega, već je dopustila da odrasta u bedi".

- Šta god da sam poželeo u životu, morao sam da se za to žestoko namučim. Nikada nisam dobio ništa tek tako, za razliku od dečaka koji živi sa mojom majkom - rezigniran je Robin.

 

Gavin je, s druge strane, bio više nego zadovoljan ishodom situacije:

- Vodim divan život. Činjenica je da sam takav život dobio slučajnošću, ali nimalo mi nije žao Robina.

Priča je na kraju dobila neočekivan kraj - Robin se svakodnevno čuo sa majkom i patio za njom, te mu je Megs predložila da se preseli kod nje i Gavina, što je on i uradio 2004. godine, a Sendi je ostala sama.

- Volela bih samo da je pitam da li je srećna zbog toga što nam je uradila. Uništila mi je život - rekla je medijima Sendi.

Share this article