"Da li je normalno da čoveku od 45 godina žena SPREMA GAĆE kad ide da se kupa?" Pitanje koje je izazvalo haos na Tviteru, a odgovori su ŠAMAR ZA SVE ŽENE

Iako živimo u 21. veku, čini se da pitanje o ravnopravnosti polova i dalje budi žustre polemike. Jedan tvit izazvao je lavinu komentara, a kako stvari stoje, izgleda da se u pojedinim domovima i dalje "mužu peru noge u lavoru". Ako ne doslovno, onda figurativno.

"Da li je normalno da čoveku od 45 godina žena sprema majice, gaće, čarape kad ide da se kupa, i da nema pojma gde mu se šta nalazi od garderobe", osvanulo je ovog vikenda na Tviteru i izazvalo brdo komentara od kojih su neki veoma zabrinjavajući.

 

Možda ste se ponadali da je vreme kad su žene trčkarale oko muškaraca kao njihove lične sluškinje davna istorija, ali prevarili ste se. Čini se da u mnogim brakovima i dalje traje ista praksa, a ovaj tvit je sve isterao na videlo. Većina odgovora bila je potvrdna.

"Naravno, to im je posao", "Razuman čovek", "Apsolutno, a kako drugačije", "Ako se dobro oženio, a ako je omanuo - onda sve sam", "Ako dobro servisiram svoju ženu, imam li onda pravo na takav tretman?", "Normalnije ne može da bude", glasila je većina komentara koja potpuno podržava ovakvu podelu uloga u jednoj porodici.

Međutim javilo se i dosta onih koji misle da pojedine žene same iniciraju ovakav vid odnosa jer "žele da muškarci zavise od njih i da im glume mame", a ima i onih koji smatraju da je ovo potpuna glupost i debilizam.

"Nije normalno, ali nažalost dosta je takvih", "Užas", "Debilizam", "Savršen primer infantilnog muškarca", bili su neki od odgovora.

A kakav je vaš stav?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article