Da pukneš od smeha: Odgovori nastavnice na glupa pitanja učenika!

Profesori koji godinama predaju u školi se naslušaju svega i svačega. Iz godine u godinu učenici ih pitaju ista pitanja, a oni im daju iste odgovore. Ovoga puta jedna profesorka odlučila je da bude brutalno iskrena i malo sarkastična u odgovorima na česta, a ponekad i glupa pitanja učenika.

Možda sada shvatimo koliko bi učitelji i profesori trebalo da budu više cenjeni jer njihov posao nije nimalo lak. Ovo su sarkastični odgovori profesorke na pitanja učenika:

 

"Da li imamo domaći zadatak?" - "Naravno da imate zadatak, štaviše piše i na tabli ispod reči "domaći zadatak"... podvučeno s dve crte."

"Do kada treba da ga napišemo?" - "Ups, ne znam... a ne znam ni zašto sam sve napisala na tabli kada ponovno pitate."

"Zaboravila sam na usmeno ispitivanje, da li mogu da odgovaram sledeći put?" - "Ne, jer to ne bi bilo fer, a život nije fer."

"Ne osećam se dobro, da li smem da idem kući?" - "Obavezna sam da kažem "da", jer ne želim da ti bude loše u školi, ali prečesto si bolesna i možda boluješ od hipohondrije."

"Da li smem da odem do toaleta?" - "Tvoja bešika je tačna poput švajcarskog sata jer me svakog dana to pitaš u isto vreme. Idi!"

"Da li možemo sami da radimo eksperimente iz hemije?" - "Nema šanse..."

"Nisam namerno zakasnio na čas, kunem vam se! Hoću li dobiti neopravdani?" - "Svakako da nisi... nekada i meni dođe da "slučajno" zakasnim na čas, i da... dobićeš neopravdani."

 

 

(Izvor: teen385.com)

Share this article