Devojčica objasnila suštinu braka: Zašto misliš da će tvoj muž biti lenj? – Oni su prosto takvi, samo je tata umoran! (VIDEO)

Snimak sestrica iz Rusije koji se ovih dana masovno deli na mrežama nasmejao je i muškarce i žene.

U nekoliko kartkih rečenica, starija od njih, po imenu Ramina, objasnila je suštinu braka, ali i uopšteno muško-ženskih odnosa. Ono oko čega “matore” devojke i danas “lupaju glavu”, ovoj malenoj mudrici je očigledno vrlo jasno

U nekoj budućnosti, kada se bude udala, devojčica je odmah objasnila na šta neće pristati – da “rmba” po kući samo zato što je muž lenj. 

PROČITAJTE JOŠ "Imam troje dece, najstariju ćerku NE PODNOSIM": Probala sam sve, a sada je moj muž preuzeo SVU BRIGU O NJOJ

 

Na pitanje da li očekuje da će njen budući biti lenj, kratko je odovorila da su “svi (muškarci) takvi”. Osim njenog tate koji je umoran.

Devojčica je dalje nizala bisere, pa ja tako i objasnila joj ne pada na pamet da mu kuva čaj, jer zaboga ko će njoj to učiniti.

“Da smršam zbog njega? A ovako kući mogu da rdim šta hoću sa svojim roditeljima”, rekla je teatralno i dodala:

“Meni to ne treba! Ja hoću da imam svoj život!”, nastavila je Ramina i istakla da hoće da jede ako joj se jede i da se udeblja ako joj tako dođe. I isto tako da smrša.

“Ramina, ali moraš da budeš lepa za svog muža”, zavapila je njena mlađa sestra, na šta je ova oštro odbrusila: “Ja sam i ovako lepa!”.

“I, naravno, neću ni tebi dozvoliti da se udaš, jer ti neželim zlo”, dodala je.

“Ali ja nisam ni planirala da se udam”, objasnila je pomirljivo mlađa sestra.

Najčešći komentar koji su ostavljale korsnice Fejbuka bio je “kakva carica”, dok su muškarci mahom komentarisali da “sa malom nema šale”, a bilo je i onih koji su izjavili: “Ne dao ti Bog da takvu oženiš, nadrljao si”.

Share this article