Devojka (17) htela da PRODA NEVINOST da bi kupila iPhone 8: Kada je ušla u hotelsku sobu čekao ju je KOŠMAR (VIDEO)

Nije znala šta je snašlo.

Tinejdžerka je nameravala da proda svoju nevinost za novi iPhone 8. Došla je u hotelsku sobu i bila šokirana kada je tamo zatekla četvoricu golih muškaraca.

Ksiao Čen (17) je svoju ponudu objavila na onlajn forumu, a za svoju nevinost je tražila 2.500 evra.

 

Kada se devojka našla sama u sobi sa četvoricom muškaraca iznenada se pojavila Nana, poznata blogerka iz Pekinga, koja je od muškaraca zatražila da je ostave na miru.

Čitavu situaciju je organizovala Nana, kako bi devojku naučila lekciju.

Nana je pronašla objavu na internetu gde mlada devojka nudi svoju nevinost. Ona se potom pretvarala da je sekretarica bogatog klijenta pa je devojku pozvala na razgovor.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=-zTZtOVArWQ[/youtube]

Sve je tajno snimala, a na videu se može videti kako devojka kaže da želi da proda nevinost kako bi mogla da kupi iPhone 8, jer svi njeni prijatelji imaju taj telefon.

Nana se u svojim emisijama bavi teškom životnom situacijom ljudi, a na razgovoru je pokušala da odgovori devojku od njene namere. Međutim, to nije urodilo plodom.

Devojka je potom dobila depozit i utanačeni su detalji kako bi se obavio posao. Kada je devojka došla u sobu da se upozna sa "klijentom" odmah je dobila iPhone kako bi "klijent" stekao njeno poverenje.

Onda su iz kupatila izašla trojica muškaraca koji su rekli da i oni "žele malo zabave". Devojku su bacili na krevet i zapretili joj da će je grupno silovati, a onda je u sobu ušla Nana.

- Da li se sada bojiš? Pa sada je prekasno. Nije vredno da bilo šta prodaješ za telefon - rekla je blogerka.

Na kraju je zamolila sve iz sobe da izađu kako bi porazgovarala sa devojkom.

Pojedini kineski mediji su doveli u pitanje autentičnost čitave situacije.

(Izvor: Srbija Danas / unilad.co.uk)

Share this article