Dobitnici Nobelove nagrade za fiziku dokazali…

Dobitnici Nobelove nagrade za fiziku su van svake sumnje dokazali da je fizički svet jedan veliki okean energije koja se materijalizuje i dematerijalizuju u deliću sekunde, uvek iznova. To je svet kvantne fizike. Dokazali su da su misli ono što skuplja i drži zajedno ovo večno promenljivo energetsko polje u objekte kakve vidimo. Pa zašto onda vidimo osobu, umesto trepereće nakupine energije?

Razmislite o filmskoj traci. Film je zbirka od oko 24 frejmova u sekundi. Svaka sličica je od druge odvojena razmakom. Međutim, s obzirom na brzinu kojom se slike smenjuju, naše oči su prevarene i vide kontinuirano pokretnu sliku.

Razmislite o televiziji. Katodna cev je jednostavno cev sa hrpom elektrona koji udaraju ekran na određeni način, stvarajući iluziju oblika i pokreta.

U svakom slučaju, to je ono što čini sve objekte.

Imamo 5 fizičkih osetila (vid, zvuk, dodir, miris i ukus). Svako od tih osetila ima specifičan spektar (primer, pas čuje drugačiji spektar zvuka nego mi, zmija vidi drugačiji spektar svetla od nas, i tako dalje). Drugim rečima, naš skup osetila percipira more energije iz određenog ograničenog stanovišta i čini slike iz toga.

To nije potpuno, niti je tačno. To je samo interpretacija.

Sve naše interpretacije se temelje isključivo na našoj „unutrašnjoj mapi“ stvarnosti koju imamo, a ne na pravoj istini. Naša „karta“ je rezultat kolektivnih iskustava iz našeg ličnog života.

Naše misli su povezane s tom nevidljivom energijom i one određuju što će energija oformiti. Vaše misli bukvalno menjaju svemir na osnovi „čestica po čestica“, kreirajući vaš fizički život.

Pogledajte oko sebe.

Sve što vidite u našem fizičkom svetu počelo je kao ideja, koja je rasla dok nije narasla dovoljno u fizički objekat kroz niz koraka.

Vi ste bukvalno postali ono o čemu najviše mislite.

Vaš život je postao ono što ste zamislili i verovali.

Svet je doslovno vaše ogledalo, omogućava vam da doživite na fizičkom planu ono što držite kao svoju istinu … Sve dok je ne promenite.

Kvantna fizika nam pokazuje da svet nije nepromenjiva stvar kao što se to čini. Umesto toga, to je vrlo fluidno mesto koje se kontinuirano gradi pomoću naših individualnih i kolektivnih misli.

Ono što mislimo da je istina je zapravo iluzija, gotovo magija.

Srećom, počeli smo razotkrivati privid i što je najvažnije, kako to promeniti.

Od čega se sastoji naše telo ?

Ljudsko telo obuhvata dvostruki sistem, što uključuje kardiovaskularni, digestivni, endokrini, mišićni, nervni, reproduktivni, respiratorni, skeletni i urinarni sistem.

Šta čini te sisteme ?

Tkiva i organi.

Od čega su tkiva i organi izrađeni?

Od ćelija.

Šta čini ćelije?

Molekuli.

Šta čini molekule?

Atomi.

Šta čini atome?

Subatomske čestice.

Šta čini subatomske čestice?

E N E R G I J A!

KutakNet

Share this article