Evo zbog čega ovaj čovek ubrizgava najsmrtonosniji zmijski otrov u svoje telo

Dok se većina ljudi trudi da izbegne zmije po svaku cenu, ovaj čovek je proveo 16 godina izlažući sebe smrtonosnom zmijskom otrovu.

Ovaj amater-naučnik je mnogo vremena posvetio proučavanju zmija. Tim Fride je čovek od 37 godina i živi u Viskonsinu. Tvrdi da je tokom 16 godina gajenja zmija bio ujeden čak 160 puta, ali da je uspeo da postane imun na njihov otrov.

Ozbiljan trud

Zbog zavisnosti od toga da se stavlja u opasne situacije, Tim je u sebe ubrizgavao razređene zmijske proteine. Želeo je da dokaže da ljudsko telo tokom vremena može da razvije antitela i postane imuno na zmjski otrov.

Najsmrtonosnije zmije sveta

Tim tvrdi da je bio ujeden i od strane veoma otrovnih zmija, kao što je čuvena crna mamba i tajpan da bi osigurao proces imunizacije. Obe ove zmije u stanju su da usmrte čoveka za nekoliko minuta.

Život ili smrt

Tim je izjavio da neće stati sa ubrizgavanjem otrova u sebe sve dok naučnici ne naprave vakcinu.

Ne gledaj u svetlo na kraju tunela

Kada su ga ujele dve smrtonosne kobre pao je u komu posle višečasovne paralize. Tim je skoro video svetlost na kraju tunela. Pošto mu je bilo potrebno manje protivotrova nego što bi običnom čoveku trebalo, zaključio je da njegovi eksperimenti de
Ne mogu više da izdržim!
Timovu zavisnost od otrova ne mogu svi da prihvate. Bet, njegova supruga sa kojom je bio u braku 20 godina, nedavno ga je ostavila. Nije lako prihvatiti drugo mesto, budući da je prvo svečano rezervisano za nešto što može da te ubije.

Razočarana porodica

Bet tvrdi da su ona i deca uvek bili zapostavljani zbog zmija, te da se osećala kao da je muž vara sa njima.

KutakNet

 

Share this article