Glad, rat i oskudica... JEZIVO PREDVIĐANJE NOSTRADAMUSA ZA 2022.GODINU!

Svi se mole da ova predviđanja nisu tačna

Mišel de Nostradam, kako su ga tada zvali, objavio je davne 1555. godine svoju zloglasnu knjigu Propheties. U knjizi su bile 942 prognoze, koje su navodno proricale budućnost.Od užasa Drugog svetskog rata i Francuske revolucije do Velikog požara u Londonu, dolaska Adolfa Hitlera na vlast i stvaranja atomske bombe, neka Nostradamusova predviđanja su bila jezivo tačna.

Čak je rekao da je znao da će Džon Kenedi biti ubijen i da će se desiti teroristički napadi 11. septembra na Svetski trgovinski centar u Njujorku.

Predvidio je mnoštvo bizarnih događaja sudnjeg dana - od zombi apokalipse do udara komete u zemlju, pa čak i solarnih oluja, dok je i za 2022. godinu predvideo nekoliko zastrašujućih scenarija na koja treba da obratimo pažnju.

 

2021. je bila naporna godina za Nostradamusova predviđanja. Prema izveštajima "Sky History-a", pretnja od udara asteroida na Zemlju bila je na čelu predviđanja poslednjih nekoliko godina. Iako je bilo nejasno da li je govorio o maloj kiši meteora ili katastrofalnom događaju na nivou izumiranja, Nostradamus je pomenuo. "Da li ja ti vidim da će vatra pasti s neba?" U aprilu ove godine, Zemlja je imala skoro promašaj sa asteroidom 2021GV4, koji je došao na 12.324 milje od površine Zemlje kao najbliže tačke približavanja.

Evo pogleda na nekoliko njegovih najboljih proročanstava o tome šta bi narednih 12 meseci moglo da nam donese...

Rat ili invazija na Francusku

Teško je odrediti tačne datume sa Nostradamusovim predviđanjima, jer su zasnovana na astrološkim kretanjima, a ne na kalendaru. Međutim, predviđanje da će rat doći u Evropu je ono koje se može suziti na možda 2022.

Tema koja se ponavlja u Nostadamusovim predviđanjima je invazija na Francusku od pretnje sa istoka. Međutim, spekuliše se da se sledeće predviđanje odnosi na proleće 2022.Kao i sva Nostradamusova predviđanja, i ovo je prilično nejasno. Iako bi to moglo da aludira na izbijanje Trećeg svetskog rata, moglo bi se na sličan način odnositi na kvalifikacije Francuske za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

 

Globalno zagrevanje

Iako ovo predviđanje možda nikoga nije šokiralo, s obzirom na klimu u poslednjih nekoliko godina, porast temperature mora je nešto što je Nostradamus predvideo 1555. godine. "Kao sunce glava će spržiti blistavo more: Živa riba Crnog mora gotovo proključa. Kada Rodos i Đenova Biće polugladni lokalni ljudi da ih iseku će se mučiti.” Kako globalne temperature nastavljaju da rastu, nivo mora raste i komplikacije u lancu ishrane već počinju da postaju očigledne, da li će 2022. biti godina u kojoj temperature dostižu prelomnu tačku?

Inflacija, glad i kanibalizam

Još jedno upozorenje koje je Nostradamus izdao odnosi se na rastuće cene u propaloj ekonomiji - pa čak i nagoveštaj kanibalizma. Nostradamus je rekao: „"Nema igumana, monaha, nema iskušenika za učenje; Med će koštati mnogo više od voska za sveće. Toliko visoka cena pšenice, taj čovek je uznemiren Njegov bližnji da ga jede u svom očaju.” Svetska pandemija, politička nestabilnost i politička nestabilnost doprineli su bumu inflacije poslednjih godina. Iako je moguće da je Nostradamus predvideo pokret #eattherich, takođe je moguće da bi ovaj katren trebalo shvatiti više metaforički.

S obzirom na to koliko je davno Nostradamus dao svoja predviđanja, prilično je impresivno da je tako davno pretpostavio hipotezu o veštačkoj inteligenciji. "Mesec u punoj noći iznad visoke planine, Novi mudrac sa usamljenim mozgom to vidi."

Share this article