Hit u Slagalici: Katarina je pobesnela kao niko nikad - i Tviter je proključao (VIDEO)

"Šta je ovoj likuši, pa gušim se brate", pišu komentari. Snimak je sjajan!

Ko gubi, ima prava da se ljuti, ali kada to učini u kvizu "Slagalica" koji se dugi niz godina emituje na Prvom programu Radio televizije Srbije, obično postane pravi hit na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ Poruka na drvetu usijala mreže: Čuknuo je auto na parkingu, a ono što se desilo nakon toga je potpuno neverovatno (FOTO)

 

Katarina Demijanenko i Marko Stamenković, bili su glavni akteri jučerašnje epizode najpopularnijeg porodičnog kviza. U takmičenju je posle dve epizode, pobedio Marko, ali je simpatije publike pobrala Katarina i to zahvaljujući svojoj reakciji u pojednim trenucima kada je drugi takmičar bio brži, te i davao tačna rešenja.

Naime, ona u tri navrata nije mogla da sakrije svoje nezadovoljstvo i iznerviranost, te je svaki put instiktivno reagovala, dva puta kolutanjem očiju, dok je jednom i miš umalo stradao.

Prva reakcija je došla već na početku, kada je Marko u prvoj igri dao rešenje za reč od devet slova, onda tokom rešenja matematičkih zadataka, da bi kulminacija došla sa Asocijacijama, kada je Marko ponovo bio brži, što je simpatčna Katarina ispratila kolutanjem očiju i odmahivanjem rukom.

Ovakve njene reakcije, ubrzo su našle svoj put ka društvenim mrežama, gde su se uglavnom nizali komentari poput "ovo sam tako ja na ispitu" pa i "podrška za sestru".

Share this article