HRVATI VERUJU U PROROČANSTVO SA SVETE GORE: Napašće Srbiju, a onda će stići Rusi! Sledi sedam velikih ratova!

Hrvatski mediji pišu kako su srpske novine i portali posvetili veliku pažnju ovom proročanstvu. S druge strane, u "lijepoj njihovoj" ovom proračanstvu data je velika pažnja. Prenosimo, kako su to pojedini mediji u Hrvatskoj prezentovali svojoj javnosti....

- Od prošle godine pokušavao sam na razne načine obavestiti prijatelje, rođake i poznanike o predstojećim nesrećama. Svi oni primili su moje reči s nepoverenjem i smatrali me ludim. Sve o čemu su pisali Sveti oci naše Crkve dogodiće se tako do poslednjeg detalja - započinje autor priču koju prenosi Dnevno.hr

Svaki od ratova bit će suroviji od prethodnog. U svaki od ratova bit će uključeno stanovništo cele Zemljine kugle. Između ratova biće i perioda mira. Stanovništvo država uvučenih u rat moliće Boga za pomoć, ali njihove molitve neće biti uslišene. Na kraju će rat zahvatiti čitav svet. Svuda će zavladati glad, rasulo, nesreće, pobune, pljačke i bolesti.

 

Grčka će svoju vojsku dati pod vlast predstojećeg izabranog Cara.

Rusija će pretrpeti još jednu provokaciju - napad Gruzije. Ovoga puta potpuno će uništiti Gruziju. Nažalost, gubici civilnog stanovništva Gruzije bit će zastrašujući. Dok Rusi budu ratovali u Gruziji, Ukrajinci, uz pomoć od Amerikanaca, takođe, će početi grubo provocirati Rusiju.

Turska će pustiti američke brodove i avione radi napada na Rusiju.

Od tog trenutka počeće odbrojavanje za Tursku. Rusi će brzo pobediti Ukrajince i bit će rado dočekani od stanovništva ukrajinskih gradova. Iznad Ukrajine i Crnog mora prvi put dogodiće se vazdušna bitka između Rusa i Amerikanaca, a Rusi će pobediti.

U Turskoj će početi diktatura, a u to vrijeme Kurdi će se podići na ustanak.

Nastupiće svetska ekonomska kriza.

Amerika i Izrael napašće Iran. Rat će početi odozdo, zbog blagoslova koji štiti Grčku. Ali rat će se voditi i u našoj neposrednoj blizini: Albanija, Hrvatska, BIH, SAD i NATO protiv Srbije i Rusije.

Crno more postaće Rusko jezero nakon što bude osvojena Turska. (Turska će biti prva zemlja koja će na sebi osetiti rusko tajno super oružje). Rusi će uništiti tu zemlju. Još prije toga Rusi će ući u Gruziju, Ukrajinu, Armeniju i Azerbajdžan i potisnuti američke trupe.

Na severu će Rusi upasti u Finsku, Švedsku i Norvešku te će ih osvojiti. Zatim će Rusi ući u Poljsku, Češku, Slovačku, Rumuniju i Moldaviju.

 

Pravoslavne balkanske zemlje podićiće ustanak i zaključiti savez s Rusijom. To će biti Srbi i Rumuni, ali ne Bugari. Posle toga, Rusi će krenuti na jug pomoći svojim saveznicima - Arapima, posebno Irancima - u ratu s Amerikancima".

Pregršt detalja autor zaključuje rečima:

- Ponoviće se sve podlosti Krstaških pohoda. Zapadni vojnici pljačkaće kuće, silovati žene svakog životnog doba, ubijati ljude, paliti hramove. Izrugivaće se nad sveštenicima, nesreće će dolaziti jedna za drugom, zato što će čim ode jedan zapadni odred odmah za njim na to mesto doći sledeći.

Jedini spas bit će beg u planine ili šume. Teško starima, trudnicama, maloj deci i invalidima. Ali nove krstaše stići će teška pogubna kazna kod zidova Carigrada".

Na kraju autor kaže da mu cilj uopšte nije unošenje nesloge i sijanja neprijateljstva.

- Ja sam samo hteo podeliti s vama neke stvari koje sam saznao prije tačno godinu dana i u početku nisam poverovao, ali su ih posle realni događaji potvrdili.

Neki hrvatski komentatori na društvenim mrežama zaključuju da je reč o propagandnoj mašineriji i srpsko-ruskoj mitomaniji.

(Izvor: espreso.rs / dnevno.hr)

Share this article