IZDAO IM STAN NA DAN, ZATEKAO POTPUNI HAOS: Snimak sa Novog Beograda će vas šokirati, sve sobe zatrpane đubretom (VIDEO)

Izdavanje stanova na dan je praksa koja postoji u celom svetu, a sve više je popularnija i kod nas.

Može dobro da se zaradi, ali donosi rizike, a to je na svojoj koži najbolje osetio vlasnik jednog stana u bloku A na Novom Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ KAKVA PREVARA! PORUČIO PATIKE NA INSTAGRAMU, kad je stigao paket, Marko nije verovao šta ga je snašlo!

Nakon što je gazda ušao u stan posle odlaska gostiju, sačekao ga je pravi horor i noćna mora. Stan je ostavljen u potpunom haosu, đubre je na sve strane, stotine pikavaca je natrpano na stolu, ukratko - šteta je ogromna. Očigledno je da su "gosti" ciljano išli na to da naprave što veću štetu.

 

Iz ovog razloga vlasnici stanova na duži ili kraći rok uglavnom traže depozit, ili čak dva, tri. Svuda u svetu je to praksa, a taj novac se vraća podstanaru, ukoliko na kraju bude sve u redu sa stanom.

- Garnitura od 18.000 evra. Ja se ne sećam da je mene bilo šta, ikada, ovako zaprepastilo u životu - rekao je autor videa na samom početku snimka.

Kamerom je obišao ceo stan, a svaki deo bio je zatrpan đubretom i demoliran..

- I posle se pitaju klijenti zašto vlasnici skupih stanova traže dva ili tri depozita. Ovom vlasniku ni osam depozita ne može da nadomesti štetu - kaže na kraju.

Share this article