KAKVA REAKCIJA Za dlaku izbegao sudar pri 280 km/h (VIDEO)

U ovakvim slučajevima, "blicanje" ne pomaže.

Iz Nemačke nam stiže snimak još jednog incidenta koji se dogodio na delu auto-puta bez ograničenja brzine.

PROČITAJTE JOŠ BEZ NJEGA ORGANIZAM GUBI FUNKCIJE, NEOPHODAN JE ZA PLODNOST Dr Nestorović: Evo šta treba uzimati svakog dana

Tragedija je za dlaku izbegnuta, a vozač BMW-a koji je snimio čitav događaj, ukazuje na greške sva tri učesnika u incidentu, u želji da drugi vozači izvuku pouku.

 

Kako navodi, sve se dogodilo na delu Autobana A5, na deonici bez ograničenja brzine koja ima po četiri saobraćajne trake u oba smera. Njegova greška je što nije vozio sporije, jer pri brzini od 280 km/h vremena za reakciju je zaista malo ako nešto krene po zlu.

Ističe da je drugu grešku načinio vozač Mazde koji nije dobro proverio/procenio šta se dešava iz njega na auto-putu pre nego što se upustio u preticanje Forda, a osim toga nije smeo da tako naglo pređe iz druge u četvrtu traku.

Na kraju, vozač BMW-a ne amnestira ni trećeg učesnika, vozača Forda, koji je prema njegovim rečima trebalo da koristi drugu traku s leva, a da treću i četvrtu oslobodi za kretanje/preticanje automobila koji se kreću znatno brže.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=4xBQg2MCYMM&feature=emb_title[/youtube]

Share this article