Kažu da je to bio vetar, čudo da nisu ruski hakeri! ZAHAROVA O BAJDENOVOM PADU NA STEPENICAMA (VIDEO)

Našalila se na Fejsbuku

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prokomentarisala je na šaljiv način incident sa američkim liderom Džozefom Bajdenom koji se tri puta spotakao dok se penjao u predsednički avion.

PROČITAJTE JOŠ Ne jednom, ne dvaput...: Predsednik SAD Bajden krenuo uz stepenice i PAO NEKOLIKO PUTA (VIDEO)

"Bajdenov pad na stepenicama predsedničkog aviona jednostavno su objasnili - 'Napolju je veoma vetrovito' - izjavila je predstavnica Bele kuće Karin Žan Pjer. Čudno je da nisu 'ruski hakeri' predvođeni (glavnom urednicom televizije RT i novinske agencije 'Rusija sevodnja') Margaritom Simonjan, nego jednostavno vetar“, napisala je Zaharova na Fejsbuku.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=ST9cmttj1kY[/youtube]

Podsetimo, uoči poletanja za Atlantu, američki predsednik Džo Bajden se tri puta spotakao dok se brzim koracima stepenicama približavao vratima predsedničkog aviona. U jednom momentu, Bajden se dočekao na kolena, ali se brzo podigao. Potom se zaustavio se na vrhu stepeništa, okrenuo se i salutirao.

Ovim povodom oglasila se i zamenica portparolke Bele kuće Karin Žan-Pjer koja je novinarima izjavila da se Bajden oseća dobro. Ona je sugerisala je da su jaki vetrovi u vojnoj bazi Endruz, u blizini Vašingtona, možda prouzrokovali pad.

Share this article