MISTERIOZNI DEČAK SE SEĆA PROŠLOG ŽIVOTA: Zna ko ga je ubio i gde je zakopan, ali mu niko ne veruje (VIDEO)

Postoji mnogo ljudi koji veruju u reinkarnaciju bilo to iz verskih ili nekih ličnih razloga. Međutim, postoji veoma malo dokaza koji to potvrđuju. Kada je dečak star tri godine ispričao priču o svom prošlom životu, i čak rešio misteriju o tome kako je bio ubijen, malo ko mu nije poverovao. Ovaj dečak nas je potpuno oduševio!

Dr Eli Lasch

Eli Lasch je bio pedijatar. Kada je bio konsultant koji je koordinisao zdravstvom u Gazi, naišao je na jedan čudan slučaj trogodišnjeg dečaka koji je tvrdio da se seća svog prošlog života. On je priču kasnije ispričao prijatelju Trutz Hardou koji je napisao knjigu "Deca koja su već živela".

Sirijska granica

Ova interesantna priča desila se u Golan Heights-u, blizu Sirijske granice. Ovaj deo pretežno je naseljen Druzima, srednjoistočnim narodom. Glavni akter priče bio je jedan trogodišnji dečak!

Prošli život

Kada je Dr Lasch upoznao ovog trogodišnjaka, on je govorio kako je već jednom živeo. Ovo nije redak slučaj da deca pominju kako su već živela, pogotovo ona malo maštovitija. Selo u kome je živeo dečak, zajedno sa odlukom doktora rešilo je da dečaku malo povlađuje te su slušali njegove priče o prošlom životu.

Mesto sahranjivanja

Kada je dečak ispričao priču o svom prošlom životu, rekao je da zna gde je njegovo telo sahranjeno. Na sreću, bio je blizu. Odveo je doktora i stanovnike sela do tog mesta i počeli su da kopaju.

Telo je pronađeno!

Na njihovo veliko iznenađenje - pronašli su telo baš na mestu na kome je dečak rekao da će biti! Kolike su šanse da je sve bila slučajnost? Iako ovo deluje spektakularno, postajalo je sve sablasnije!

Rana od udarca i beleg

Nakon ispitivanja lobanje, Dr Lasch pronašao je ranu od udarca sekirom. Dečak je na istom mestu na glavi imao beleg! Druzi zapravo veruju da su belezi sa kojima smo rođeni fizički dokaz o ranama koje smo imali u prethodnom životu.

Pronalaženje oružja

Iako je pronalaženje skeleta moglo izgledati i kao slučajnost, dečak je stvari podigao na viši nivo. On je rekao da zna tačno gde je oružje kojim je ubijen bilo zakopano!

Ponovo iskopavanje

Pošto je prvi put bio u pravu, stanovnici sela rešili su da mu ponovo veruju. Pratili su dečaka koji ih je odveo do mesta i počeli su da kopaju. Posle nekog vremena iskopali su oružje - sekiru!

Nekadašnji dom

Posle svega čemu svedočili, pratili su dečaka koji ih je odveo do sela koje se nalazi u blizini. Navodno, tu je živeo u prošlom životu. Kada su tigli u selo i počeli da se raspituju o čoveku čije im je ime dečak spomenuo, svi su znali o kome je reč. Reč je o čoveku koji je nestao pre 4 godine!

Ubica

Na kraju, dečak je čak i prepoznao sopstvenog ubicu! Kada su se suočili sa osobom za koju je dečak rekao da je ubica, i rekli mu da je telo i oružje pronađeno, on je sve priznao!

Iako je mnogo toga moglo biti zapravo slučajnost, kada pogledate sve detalje koje je dečak znao, teško je ne poverovati mu. Šta vi mislite?

(KutakNet)

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=ZWyHuN1G1vk[/youtube]

Share this article