OČUHU IZ PAKLA DOŽIVOTNA ROBIJA! Maloj Loli (2) naneo je 101 povredu, pa okrivio psa

Očuh, koji je ubio dvogodišnju Lolu Džejms iz Velike Britanije, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora, dok je njena majka dobila samo tri godine.

Kajl Bivan (31) je devojčici naneo 101 modricu i posekotinu, kao i tešku povredu mozga. On je osuđen na doživotnu kaznu, a moraće da provede u zatvoru najmanje 28 godina. Lolina majka Šinejd Džejms (30), koja je proglašena krivom jer je dozvolila da dođe do smrti devojčice, osuđena je na šest godina, ali će odslužiti samo tri.

   

Bivan je tvrdio da je Lola pala niz stepenice nakon što ju je porodični pas, američki buldog, gurnuo.

Lola Džejms, ubistvo

FOTO: PRINTSCREEN/ITV

Međutim, doktorka, koja je pregledala Lolu, rekla je da je ona bila "dete sa najvećim povredama" koje je videla u životu, prenosi Daily mail. Na Lolinom telu zabeleženo je više od 100 ogrebotina i modrica, a imala je i velika oštećenja oba oka. Umrla je u bolnici četiri dana kasnije.

Sudija je rekao da je siguran da je Bivan bio odgovoran za brojne napade na Lolu pre nego što ju je ubio.

Na sudu je rečeno da je Lola ubijena dok je njena majka spavala na spratu.

Tokom četvoronedeljnog suđenja, sud je čuo kako su se Bevan i Džejms upoznali na Fejsbuku u februaru 2020. i da se Bevan uselio u porodičnu kuću u Haverfordvestu nekoliko dana nakon što su se poznavali. Ostao je da živi u kući tokom prvih meseci pandemije Covid-19, tokom kojih je Lola pretrpela brojne povrede od njega.

Share this article