OGLAS O KOME PRIČA CELA SRBIJA: Ako ne možete da prođete tehnički, ovaj "majstor" ima rešenje - i to za 15 evra

Katalizatori će od 5. jula, prema izmenama Zakona o bezbednosti u saobraćaju, postati obaveza i nijedno vozilo bez ugrađenog aparata neće moći da prođe tehnički pregled

Prema prvim procenama, više od 100.000 vozila neće moći da se registruje zbog nepropisne količine izduvnih gasova, tačnije - zbog neispravnog katalizatora ili nedostatka ovog uređaja.

PROČITAJTE JOŠ Dr Janković: "Na ulici ne sme biti grupa veća od 3-4 ljudi, mere doneti pod hitno"

Cene katalizatora kreću se od 50 do čak 1.500 evra zavisno od toga da li je univerzalan, zamenski ili originalan, to jest zavisno od marke automobila.

 

Ipak, možda će moći da se prođe i jeftinije, pošto su preduzimljivi sugrađani već smislili način kako da prevare zakon i stroge uslove.

Društvenim mrežama kruži oglas na kome se nudi iznajmljivanje katalizatora za samo 15 evra, koji možete ugraditi a zatim otići na tehnički pregled.

1-oglas-katalizator-ps 620

 *Foto: Printscreen

- Ne možete proći tehnički pregled zbog nedostatka katalizatora? Skupa vam je opcija ugrađivanja novog? Iznajmite katalizator za period obavljanja tehničkog pregleda. Iznajmljujem univerzalne katalizatore. Cena 15e (u cenu uračunat period od 48 časova, vreme za koje se može ugraditi i otići na tehnički pregled) - piše u oglasu koji je izazvao smeh na društvenim mrežama.

Share this article