OVO ČUDO NIKO NE MOŽE DA OBJASNI: 21 minut je bio MRTAV, a onda OŽIVEO na putu za MRTVAČNICU! (FOTO)

Jedan poštar iz Engleske je "oživeo" 21 minut nakon što su ga doktori proglasili mrtvim i nazvan je "čudom" pošto se vratio u život dok su ga vozili u mrtvačnicu.

 Žoao Arožo (48) bio je za volanom i vozio ženu na posao kada mu je pozlilo i srušio se. Nakon šest sati pokušavanja da ga vrate u život, lekari su njegovoj porodici rekli da je umro.

 

Medicinske sestre su ga vozile iz intenzivne nege u mrtvačnicu kada su primetile da se pomera. Vratile su ga na odeljenje gde se pokazalo da je Žoao živ.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=HRjMVbXGnuc[/youtube]

Tim lekara je rekao da ne postoji tačno objašnjenje za ono što mu se desilo, kao i kako je mogao da se vrati na posao nakon samo tri nedelje.

 

 

U njegovom kartonu stoji da mu se dogodio "spontani povratak cirkulacije", a Žoao je na odeljenju za srčane bolesti u bolnici Gloster dobio nadimak "čovek čudo".

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=9CJAKyRcJxw[/youtube]

"To me je promenilo. Svakog dana mnogo više cenim sve stvari. Svakog dana. Zahvalan sam što sam živ, kažem hvala što imam posao. Više cenim svoju porodicu i prijatelje", kaže Žoao.

"Kada sam bio u bolnici, nisu imali objašnjenje za moj slučaj pa su počeli da me zovu Čovek Čudo", kaže on i dodaje da doktori ne mogu da veruju da je živ bez ikakve štete u srcu ili mozgu.

(Izvor: Kurir.rs / Dejli mejl)

Share this article