PENZIONERKA IZ NIŠA OGREBALA MILIONSKU SREĆKU: Kada je videla cifru umalo joj POZLILO!

Penzionerka iz Niša nije mogla da poveruje svojim očima kada je danas izgrebala instant srećku “Kolo sreće” “Lutrije Srbije” i osvojila premiju od tri miliona dinara.

Nišlijka je, kako se saznaje, iskusni igrač igara na sreću i veoma često uzima popularne “greb-greb“ srećke, ali do sada nikada nije osvojila tako veliki ulog.

PROČITAJTE JOŠ BURA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Novosađanka kupila "išlere", a ono što je pronašla u njima je potpuno zgrozilo (FOTO)

 

Međutim, Fortuna kao da je je danas okrenula kolo sreće u njenom pravcu kada je u ušla jedan objekat za prodaju srećki u centru Niša, nedaleko od Tržnog centra “Kalča”.

- Kao i uvek kada dolazi, gospođa je kupila 20 srećki. Prvih 10 je ogrebala ali je bilo tek nekih malih nagrada a onda joj se sreća osmehnula. U drugoj grupi od 10 srećki bila je i ta koja joj je donela enormni dobitak. Ona je igrebala sva polja i kada je videla tri ista simbola ispod kojih je pisao dobitak kao da nije mogla da poveruje svojim očima. U celoj seriji srećki koje su raspoređene po Srbiji, samo je šest takvih koje donose dobitak od tri miliona dinara a jedna je upravo bila u njenim rukama. Dala je srećku radniku koji je očitao na aparatu i odmah video da je u pitanju veliki dobitak jer je aparat signalizirao da se premija ne može isplatiti na licu mesta već će sa organizatorom dogovoriti isplatu - kaže izvor.

Žena je otišla presrećna iz radnje jer je osvojila pozamašnu svotu novca, koja će joj sigurno dobro doći budući da je penzionerka.

Share this article