Prodavačica koja je bušila kondome uhapšena – HTELA DA POVEĆA NATALITET!

Tokom jučerašnjeg dana uhapšena je prodavačica M.Z. (60) – (prodavnica poznata redakciji) koja je već više meseci iglom za šivenje bušila kondome, a zatim ih vraćala u kutije.

Po rečima M.Z. ona je samo želela da se što više poveća natalitet, a na to je navelo kada je videla koliko mladih ljudi koristi zaštitu prilikom vođenja ljubavi.

 

Prodavačica je otkrivena nakon niza pritužbi korisnika kondoma vlasniku prodavnice, da je on kriv jer prodaje bušne kondome, i da će on morati da izdržava decu koja su se rodila.

Gazda prodavnice je tokom noći ubacio kamere u objekat, i imao je šta da vidi. Prodavačica M.Z. tokom radnog vremena vadila je kondome iz kutijaj a zatim ih bušila iglom i ponovo vraćala.

Po prvim procenama u Aranđelovcu se na ovaj način rodilo oko 100 beba, a više od 50 parova traži odštetu od vlasnika prodavnice.

Ja zaista ne znam šta sada da radim, niti snosim ikakvu odgovornost, pa nisam ih ja bušio. Ja jedva izdržavam i moju decu, a kako ću još njih pedeset, je stvarno ne znam Već ceo grad pravi sprdnju samnom i viču me po ulici „Gde si ćaleeee“ rekao je za naš portal J.O. vlasnik prodavnice.

(Izvor: arandjelovacinfo.rs)

Share this article