SKLONI SE, BRALE, IDE GOLF: Vozač BMW doživeo neviđeni blam, zapeo u snegu i ni da mrdne, a onda je naišla DVOJKA (VIDEO)

O Golfu 2 ne treba previše trošiti reči, jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena, a za neke je jednostavno najbolji automobil ikada, pre svega u smislu pouzadnosti i dugovečnosti.

Ovaj popularni Nemac je ušao u legendu i zbog toga što nema toga što ne može da ponese i prenese, a što već nije osvedočeno snimcima na internetu. Međutim, jedan snimak dokazuje da Golf 2 itekako ume dobro da povuče i na snegu.

   

Na video zapisu objavljenom na Instagram stranici doza_tjunera, vidi se jedna nimalo bezazlena situacija u saobraćaju u kojoj se našao vozač BMW "petice" E60. Ova izuzetna limuzina se našla u velikom problemu na putu pokrivenim snegom.

Iako je vozač pokušavao da izvuče BMW iz nevolje, to mu nikako nije polazilo za rukom. Proklizavao je i praktično stajao u mestu, a onda se dogodio "golf faktor".

Dok se vlasnik "bembare" dobrano mučio, pored njega je lagano i bez ikakvih problema prošao Golf 2. Da li je do vozača, pogona ili nekog drugog faktora, ali u ovoj situaciji Golf 2 je izašao kao apsolutni pobednik.

(Izvor: kurir.rs / Instagram doza_tjunera)

Share this article