Srbija oduševljena: Miloš (23) osvojio "Slagalicu" i postao milioner!

Miloš Karna ima samo 23 godine, bivši je košarkaš i student prava iz Beograda, koji je učešćem u kvizu "Slagalica" oduševio Srbiju.

On je takođe došao i do superfinala, gde je pobedio protivnika Radeta Lazića, osvojio prvo mesto i milion dinara.

PROČITAJTE JOŠ LAVINA KOMENTARA ZBOG VAKCINE BEZ IGLE: Teoretičari zavere tvrde da političari nisu imunizovani, evo šta je u pitanju (VIDEO)

 

"Pre svega, velika mi je čast što sam učestvovao u jednom svojevrsnom brendu kao što je Slagalica, a posebno mi je drago što sam uspeo da ostvarim zapažen rezultat. Upoznao sam nove prijatelje i drago mi je što sam se susreo s kolegama, s kojima imam višegodišnje poznanstvo. Takođe mi je drago što me je podržao veliki broj ljudi. Koliko je 'Slagalica' popularna dokaz je i to što sam dobio čestitke i iz Švajcarske, Australije i Amerike", rekao je Miloš.

PROČITAJTE JOŠ PEĐA MIJATOVIĆ: Sve što sam u životu stekao menjao bih za jedno Andrejevo zdravo...

Miloševo takmičenje u kvizu obeležila je igra asocijacije koju je rešio za samo 12 sekundi.

"Za pripreme za učešće u 'Slagalici', veoma mi je pomoglo to što se bavim organizacijom pab kvizova i pisanjem pitanja za iste, zajedno s bratom i drugom", objasnio je on.

[youtube height="577" width="770" align="left|right|none"]https://www.youtube.com/watch?v=mW7hqF4wmNc&feature=emb_title[/youtube]

Miloš je skrenuo pažnju na sebe još kao tinejdžer, kada je prvi put učestvovao u "Slagalici", ali i u kvizu "Zlatni krug".

"Bilo bi poželjno da i nagrade budu adekvatnije, jer bi se samim tim i više ljudi prijavljivalo, tako bi se ulagalo u kulturu, a preko nje i u zdrav sistem vrednosti u društvu. A što se tiče novčane nagrade osvojene u 'Slagalici', zadovoljan sam njome, dobro će doći da se pokriju troškovi života i ulaganja u obrazovanje", ispričao je Miloš Karna.

Share this article