Student hemije je dao NAJJAČI ODGOVOR IKAD: Milica je spavala sa mnom, a rekla je da će se pre PAKAO SMRZNUTI!

Odgovor jednog studenta na testu iz hemije na Univerzitetu u Beogradu je postao popularan preko noći i to preko društvenih mreža. 

Profesor ovog predmeta nije odoleo, a da ne podeli status i sam test svojim kolegama na Fejsbuku, koji je zadobio veliku popularnost zbog veoma izuzetnog sadržaja.

Naime, odgovor ovog studenta je bio toliko "dubok" da će zadobiti i vaše simpatije.

 

Test se sastojao od pitanja "Kakav je pakao", odnosno da li je egzoterman (predaje toplotu) ili endoterman (apsorbuje toplotu). Većina studenata je napisala svoje pretpostavke na osnovu Bojlovog zakona (gasovi se hlade kad se šire i zagrevaju kad se skupljaju) ili neku drugu varijantu.

Jedan od studenata je navodno napisao sledeće:

- Prvo moramo znati zapreminu u koju duše ulaze u pakao i izlaze iz njega. Smatram da odmah možemo pretpostaviti da duša koja jednom uđe u pakao više ne izlazi. Znači, broj duša se povećava.

Stavila je sivi lak i ubila crno zlo! Na vratu svog dragog videla je mitiser i krenula je u akciju (VIDEO)

Da bismo dobili ideju o tome koliko je u paklu duša, osvrnimo se na različite vere koje danas postoje na svetu. Većina tih vera tvrdi onaj ko nije pripadnik baš te odrežene veroispovesti ide u pakao. Dakle, zaključak je da će sve duše završiti u paklu. Ako tome dodamo odnos nataliteta i mortaliteta, možemo očekivati da njihov broj duša eksponencionalno raste.

 

Dakle, obratimo pažnju na odnos promene zapremine pakla jer, prema Bojlovom zakonu, za zadržavanje istog pritisaka i toplote zapremine pakla jer, prema Bojlovom zakonu, za zadržavanje istog pritisaka i toplote zapremina mora rasti proporcionalno s brojem pristiglih duša. To nam pruža dve mogućnosti:

- Ako se zapremina pakla povećava manje od potrebnog prosečnog broja duša koje stignu u njega, toplota i pritisak pakla će toliko porasti da će pakao eksplodirati;

- Ako se pakao širi brže od proseka koji mu je potreban da primi sve duše, toplota i pritisak će toliko opasti da će se pakao smrznuti.

Koja od mogućnosti je ispravna?

Muškarac je primetio da mu dečak gleda u mobilni telefon, a njegov neočekivani potez zabeležila je kamera (VIDEO)

Ako uzmemo u obzir izjavu, koju je kategorički iznela Milica sa četvrte godine, a koja glasi: "Pre će se pakao smrznuti nego što ću ja sa tobom spavati" i s obzirom na to da je sa mnom spavala juče, mora biti ispravna teorija br.2, dakle pakao je sigurno egzoterman i smrznuo se.

Zaključak ovog izlaganja je - ako je pakao smrznut, ne prima više duše, preostalo je samo nebo, što je dokaz postojanja Boga, a to objašnjava zašto je Milica sinoć vikala: "Ah, moj Bože"!

Ovaj student tehnologije jedini je dobio 10 bodova! - stoji u objavi koja kruži Fejsbukom.

(Izvor: espreso.rs)

Share this article